У телепередачі "Смак" відомий російський ведучий-гуморист Іван Ургант та його гість по кухні дозволили собі нелюдську насмішку над нами, над українцями.
"Я етат салат парубіл, как красний камісар астаткі українскай дєрєвні," - сказав ведучий. "Жарт" гідний рівня досвідченого чекіста, чи не так?
"А я еті астаткі сейчас сброшу в тарєлку," - підіграв не менш відомий кінорежисер Олександр Абадаш'ян.
Принизливо?
Так!
Боляче?
Так!
Нечувано?
Звичайно!
Ще один удар по і без того
хворому тілу нації...
Між нами, українцями, та ними, росіянами, дійсно ВЕЛИКА РІЗНИЦЯ. Якщо брат, то Каїн, як мовиться у вірші Ю. Андруховича. У них, напевно, це у крові - насміхатися та принижувати інші нації, народи. А ми? Ми занадто лояльні. Підсміюємося в залі... Дурні? Мабуть, прокляті... Живемо на окупованій інформаційній територій, кастрували в собі гідність і честь, дозволяємо себе нищити, вироджуємося...
Як же ж обридло мені ЩОДНЯ чути скиглення оточуючих про те, що вже нічого того не змінити, що ми - приречені. Ця змія зневіри давно шукає шпарину, щоб оселитися в моїй душі. Що? У вашій теж? То може вже досить! Ще не забули, що то Шевченків "Заповіт"?!
Виконуймо!
Тож для початку особисто від себе та від Імені всього українського народу я висловлюю обурення і ВИМАГАЮ, щоб І. Урганта і йому подібних більше не показували на українських телеканалах.
Пора панувати!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design