Друзі, ось ми і підбили підсумки несподівано масштабного ГАКівського конкурсу. До участі було надіслано багато цікавих і сильних творів. Оскільки оцінювати прозу і вірші за одними критеріями виявилося важко, номінації було розділено. Серед членів журі були: Сергій Осока, Наталка Доляк, Любов Лібуркіна, Сергій Татчин, Ніка Новікова та Ганна Осмоловська.
А місця і призи розподілилися так:
ПОЕЗІЯ
І місце - Валерія (отримує набір з 4 книг Лесі Романчук від вид-ва "Навчальна книга - Богдан") ІІ місце - Відана Баганецька, Наталка Янушевич (отримують поетичні книги від вид-ва "Зелений пес") ІІІ місце - Лариса Іллюк, Оксана Яблонська, Микола Цибенко, Володимир Гарматюк (отримують набори листівок Ніки Новікової)
ПРОЗА
І місце - Галина Михайловська (отримує прозову книгу від вид-ва "Навчальна книга - Богдан") ІІ мiсце - Наталка Ліщинська (отримує прозову книгу від вид-ва "Навчальна книга - Богдан")
Вітаємо переможців! І просимо надіслати свої поштові адреси на нашу пошту: gakivka@ukr.net як можна швидше.
Всі конкурсні твори ви можете знайти і прочитати тут.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design