Я часто падаю. Вивихаю ноги-руки, набиваю синці. Колись після кожного падіння мені ставало обідно, я жаліла себе, не могла придумати, чому такі ситуації відбуваються зі мною настільки часто. А потім я зрозуміла, що мушу звикнути до такого недоліку, жити з ним, як інші люди живуть зі своїми. Знаєте, якось легше стало... Хоч середня кількість синців за місяць не зменшилася. До чого я веду? Та до того, що людина з часом приймає за належне усе неналежне. Така вже наша сутність - адаптуватися, робити себе сильнішими, а можливо, твердішими, злішими, прагматичними, цинічними і т.п.
Кожному з нас доля посилає стільки випробувань, скільки ми всилі подолати та перейти. Але виникає таке враження, що вона вважає мене не слабкою жінкою, а настипницею Ахілеса. Я не нарікаю. Та хочеться зупинитися хоч на хвилину щось комусь доказувати, встигати у кілька місць одночасно, не забувати імена людей, вивчати вищу математику, відповідати на телефонні дзвінки, писати книжки, пояснювати очевидне, прибирати в кімнаті, готувати істи, фарбувати волосся, кожного ранку наносити косметику і вибирати одяг. Мрію на тиждень замкнутися в квартирі, дивитися дурнуваті американські фільми, які не викликатимуть у мене достойних думок, пити каву у незмірених літрах і дуже багато їсти.
Найбільша таємниця для мене - це страждання через любов. Для чого? Кому то треба, врешті-решт? Мені подобається дружити з хлопцями, а любити їх-занадто боляче... Тим більше, я міцно сумніваюся в тому, що хто-небудь коли-небудь зможе викликати в мені ті почуття, які романтики характеризують терміном "кохання". Не сприймаю я тих всіх романтичних приколів. Більше схиляюся до принципу "прийшов, побачив, переміг". Але сьогодні чоловіки розуміють цей вислів дещо по-іншому, аніж я... Вони не вміють перемагати, зупиняючись на півслові, півподиху, півпочуття. А я хочу, щоб мене перемогли!
Та якби я не вірила у те, що нічого вічного не існує, серце мислить відмінними від розуму категоріями. Тому нестерпно боляче, коли я відчуваю присутність хлопця всіма фібрами душі, але сказати нічого не можу. Я ховаюся за дурними жартами, іншими людьми, униканнями та замиканнями... Хоча до божевілля хочу заховатися за ним! І де тут логіка? Так, це минеться, бо завжди миналося... Але, блін, навіть я хочу, щоб нарешті прийшов такий, який більше не піде!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design