Музика ночі – стукіт клавіатури. Голосний, наче шепіт всіх русалок і домовиків спальних районів. Він б’ється луною в стінах квартири, не даючи оселитись снам в головах сусідів, псам під вікнами, котрі блукають у пошуках притулку.
Ніч.
З нею боротися не можливо, це все одно, що доводити жінці, що ти правий.
Ніч.
Я тисну на гашетку клави. Відчайдушно, ніби переді мною тисяча ворожих солдат, і я мушу втримати цю висоту.. Жодних відмазок. Тільки тиснути на гашетку.
І я стріляю.
Літерами в моніторі.
Сухими, як шкіра старців після довготривалого паління тютюну.
Ти удариш мене по очах.
О ноче.
Розбещена хвойда, така дорога і доступна одночасно. Я не постійний твій клієнт. Більш люблю тебе уникати, чим дивитись у твої жовті очі –фари, чим торкатись розмитих контурів твого чарівного і продажного обличчя. Ти така безмежна, як дорога, точніше, як передчуття дороги, і боязнь її не відчути, не дихнути аромат солодко-пекучий, немов твій затяжний поцілунок.
Торкаєшся і відразу відсахуєшся від мене. Посміхаєшся. Наводиш губи яскраво червоною помадою, як в трансвестита.
Годі гратись, в мене вже немає терпіння, я весь вичерпався , як маструбатор на здачі сім’я у спермобанку.
Ноче, благаю, суто по-дружньому, хоч наша дружба і не така вже тривка, зламай мені всі пальці, щоб я не міг друкувати, і говорити їй правду.
Можна було б промовчати. Все. Спокійна старість забезпечена.
Тепер точно все. Очікую контрудару, вибачте мене, він вже був зроблений. Мовчання – це те, чого не люблять ті, що в ночі начебто стріляють літерами.
Спали всі книги, всю одежу, і постіль. Хай мене зранку не знайдуть.
Не можеш?
Тоді просто трахни мене, і відпусти спати, можливо я зможу заснути, і дозволю снам поселитись у головах сусідів, а псам під моїм балконом, і їхнє скавучання заспокоїть нарешті мене.
Моя бентежна ноче.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design