Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 35310, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.220.43.170')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Бойовик

Ранок головного героя 7. Красень чи чудовисько?

© Хоккуїст, 27-02-2013
От лежу оце після ранкового, дивлюся в стелю. І думки такі цікаві в голову лізуть. Вона тримає мою долоню в своїх і шепоче типову в таких випадках маячню. Щойно видала: "Якби ти знав, як мені з тобою добре" і ще щось про те, який ще до того ж хороший. Скільки я такого переслухав. Вона навіть не уявляє. Прослухав після. В смислі після ранкового, обіднього ч вечірнього.  Бо коли неждано приходить ПІСЛЯ глобальне, тобто ПІСЛЯ стосунків, тоді доводиться слухати полярно протилежні судження: про те яка я сволоцюга, скотина і таке інше. Про те, що вона думала ніби я «не як усі», а насправді виявилося, що «як усі». І що дивно, напевно то від багаторазового повторювання, я з тими епітетами десь уже трохи й погоджуюся. Та справа не в тому. Вірніше не в ній. І не в них. Цікаво, де ж істина. Хто я: супермачо чи суперечмо? Красень чи чудовисько?
Чи щось посередині. І взагалі, можливо потрібно під корегувати образ принца на білому коні в дитячій літературі. Зробити, як це зараз називають, ребрендинг. Відповідно до фактичного чоловічого матеріалу. Відверто писати, що у принца пивне черевце, лисина, завше несвіжий подих, а замість білого коня Дево-Ланос кольору «сірий металік» або ще якийсь набір металобрухту за кермом  або в салоні  якого соромно перебувати нормальній людині (про осіб королівського калібру змовчу). Крім того, принц при кожному зручному випадку стрибає в гречку (або в жито). А якщо ще більше узагальнити, то в комплекті сучасного принца замість коня-автомобіля повинен бути кінь-диван з телевізором, який казкового аналогу не має.
Адже ростуть собі мрійниці, з отими явно безпідставними та утопічними мріями про принців. Чекають-нервують, а красені не з’являються. І тоді, з почуттям глибокого розчарування в душі, вже не юні красуні одружуються з тими кого багато в дикій природі. Тобто, такими як я. Які якщо не одразу то в перспективі приростають п’ятою точкою до дивану, а очима до спортивного каналу телевізора.    
Відповідно, жінки почувають себе глибоко нещасними. Замість принца на балансі якийсь мудак, якого цікавить тільки поїсти-попити та телевізор подивитися. З корисних навичок – швидкісне виконання подружнього обов’язку (заміну лампочок та батарейок через кому додавати не піднімається рука). Щодо виконання то радує сам його факт, а не швидкісність чи, взагалі, регулярність.
І от думаю, собі: а чому б і не змінитися. Це ж так просто: не дивитися футбол. Не пити пива і всього іншого після роботи. Від ліжка не «сачкувати», а в ліжку не «косити». Не хамити, а навпаки говорити щось хороше. Сюрпризи-подарунки якісь їй приємні робити з зарплати.  Це ж так просто, ніяких надзусиль не потрібно. Та ж ні. Гординя і, як підказує гугл-транслейт, пиха. Як це я буду прогинатися. Іти на якісь поступки нехай і в зовсім не принципових речах. Коли і так все нормально. Коли і такого вона мене терпить.
Мабуть таки чудовисько.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

Чудово!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Наталка Ліщинська, 27-02-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.213161945343 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …