Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3515, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.189.2.122')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза а хто зна що воно таке

Ну і що ж вам дарувати??

© Вероніка, 12-02-2007

      Мене завжди цікавило питання:чому дехто викреслює у календарі дні,які залишилися до цього свята,а хтось сидить та схрещує пальці для того,щоб День Всіх Закоханих їх оминув?Чому так відбувається?Я,чесно кажучи,взагалі ігнорую 14 лютого,як свято.Бо день цей звичайнісенький як і інші!Хоча...Якщо б він не бів таким звичайним,то я,мабуть, і не приділяла йому жодної уваги,а хлопці на вулиці не псували б асфальт різнокольоровими написами,під вікнами їх коханих.Але питання всеодно стоїть передімною і чекає на відповідь.
       По-перше не завадило б дізнатися чому дівчата більш,ніж хлопці не полюбляють це свято.Спочатку я запитала про це у моїх подруг,але...вони мені не захотіли відповідати.Чи їм соромно,чи страшно або ще щось-не знаю,дурні якісь.Тоді я вирішила залізти у інтернет і створити опитування на форумі.Тему то я створила,але ніхто нічого не відповідав.По дурному якось,егеж!Вихід знайшовся тільки після того,як я сама написала усілякі можливі відповіді на листку і знову ж в інтернет виклала тест із запитаннями.Відповідати-то відповідали,і я бачила статистику відповідей.Ці відповіді мене шокували,я й не думала,що в мене так мало єдинодумців.Майже всі дівчата відповідали,що не люблять День Святого Валентина тільки із-за того,що в цей день їм потрібно щось видумувати,щоб вразити коханого подарунком.Дивно,але подумавши я зрозуміла,що доля свого у цьому є.Адже дійсно,ми,дівчата звикли приймати різноманітні непотрібні подарунки просто так,а дарувати їх нас ніхто не вчив.Хлопцям простіш,-лише гарний букет квітів і куці ведмедики -і питання вірішено!А що робити нам?Квіти і ведмедики-не коректно...потрібно ж дарувати щонебудь чоловіче,але що?Машинки,літачки?Емм...Ну це дивлячись скільки хлопцю років...Що ще можна?Ось і я задумалась,мені ж також треба буде щось дарувати,традиції завжди залишались (як це не дивно) традиціями!Та якщо і дарувати-то щось оригінальне,щоб не було такого,що дівчина друга вашого хлопця подарувала б точнісінько такий же подарунок...Мені б було образливо.Ще і не так уж і багато існує дівчат,які коплять гроші хлопцю на подарнок.Навіть якщо і коплять-то єдиний похід до магазину,і їх вже нема...Всеодно сукня підійде більше нам,ніж йому:) Доречі,хлопці,якщо ви читаєте цю статтю,ведмедики і квіти дарує кожен третій шанувальник,і не тільки на 14 лютого,ввімкніть фантазію!Надивилися рекламу «Рафаелло» і думають,що підписаної коробки цукерок нам досить...Так...продовжую думати...У нас,дувчат,задача складніша..Треба дарувати щось:а)оригінальне,б)приємне,в)потрібне,але цей пункт не дуже важливий,адже нам головне ЩОСЬ подарувати,яке б підкреслювало нашу уважність.Я знаю,що деякі дівчата власноруч роблять подарунки.Ідея гарна...можна зекономити,це буде дуже оригінально і хлопець точно оцінить...Але деяким дівчатам,як мені,такий варіант не підійде.Бо я,наприклад,навіть голки в руках тримати не вмію,а ще  це занадто відкритий подарунок...виражає занадто багато почуттів,для деяких це складно...
Ще варіант...Приготувати якусь супер вишукану вечерю і запросити хлопця додому.
     Плюси:а)оригінально,б)хлопець зекономить(ну цей плюс більш для нього відноситься) в)романтично (цей пункт деякі особи можуть віднести до мінусу)
г)привід вигнати батьків з дому.
     Мінуси:а)готувати не всі вміють,але можна попросити допомогти маму,сестру,бабусю,знайомого кухаря,і врешті-решт замовити їжу в ресторані і видати кулнарний шедевр за свій б)батьки всеж таки не виганяються і замість романтичної вечері вийде сімейна.Заранувато.
Взагалі то можливих варіантів безліч.Потрібно лише включити фантазію,і взагалі-то подарунок це не так і важливо...Треба тільки нагадати хлопцю,що ми-їх найкращий подарунок,і все буде гаразд (правда деякі хлопці можуть не так це зрозуміти).Щастить

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Я так і не зрозумів, що треба дарувати

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© М.Гоголь, 12-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.83385705947876 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …