Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 35069, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.92.96.247')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза шамбалыстика

Півшамбали

© Сс, 27-01-2013
Одного сонячного ранку, десь біля підніжжя тібетських гір, зустрілися на вузькому перелазі Майкл Джексон і грізлі… Ні, ця зустріч буде нецікавою. Хай краще зустрінуться Арнольд Шварценегер і Джеккі Чан.
Вони виявляється були запеклими ворогами, хоча й не знали про це. Опісля взаємних доброзичливих привітань почалася між ними запекла боротьба. Два різні стилі не передбачали нічого доброго. Це ніби поролон і гума. Арнольд з усього розмаху намагався впасти на Чана і придавити його вагою свого тіла, нанісши тим пошкодження. Але марно, бо Чан швидко стрибав у різні боки, мов гумовий м’яч. А коли і вдавалося Арнольду придавити якусь частину Джекі, то без особливих незручностей для останнього. Шварценегер по суті своїй накачаний і тим самим схожий на поролон. Так мало продовжуватися аж до ланчу.
Невідомо чим би мала закінчитися ця метушня. Своєчасно з’явився старий майстер на прізвисько Півшамбали і промовив:
– Вітаю вас, гума і поролон!
Ті від несподіванки припинили запеклу боротьбу і нашорошили вуха. Півшамбали уважно подивися на обох і зробив висновок:
– Я знаю, як і що та ще чому все так, а не інакше. Тому скажу високо філософську річ. Ви боретеся, тому й завжди буде для завжди тільки потім, а не зараз. Якщо ви не зрозуміли цих слів, то ставайте моїми послідовниками.
Ті недовго думаючи погодилися. Арнольд навіть спробував сказати у відповідь:
– Здається мені, що ви знаєте в чому смисл життя. Хочете відгадаю з трьох раз?
Півшамбали на знак згоди сів на гостре каміння.
Чан, який до сих пір мовчав, подав голос:
– Я краще закрию вуха ногами. Мені ще зарано знати такі таємниці.
Півшамбали на знак згоди щільніше сів на гостре каміння і подав знак Поролону.
Арнольд почав:
– Насправді три рази для мене забагато. Мене завжди вистачало тільки на один і дуже рідко на два. Так от… Смисл в тому, щоб якось всім базікалам не кортіло мовчати, а тільки й бути там де будуть колись без усіх і зусіма.
Майстер на радощах встав і відняв Чану ноги від вух, проголосивши:
– Браво! Ви обоє двоє різні до однаковості. Достойні наслідувати моє вчення. Нам пора, скоро захід сонця і воно має допомогти нам відкинути довгі однакові тіні від наших силуетів, коли ми підемо йому назустріч. Ми – це ви і я…
І вони всі втрьох пішли дуже швидки зі швидкістю заходу сонця, туди, куди вказав Півшамбали, прирікши себе вічно відкидаючи довгі, однакові тіні. Першим йшов майстер за ним Чан і Шварценегер…

  

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

нє, я скромний психонавт...

© Cc, 02-11-2013

добре, дуже добре

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ящірка, 29-10-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1584150791168 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …