Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 34996, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.133.12.172')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

НАРОДЖЕННЯ

© Helen, 12-01-2013
В утробі матері я сліпий спостерігач.Я не бачу присуджений мені світ,але відчуваю його.В храмі материнського тіла я був захищений,та доля познайомила мене з майбутнім.Я ще не грав в нову гру,але з правилами ознайомлений.Я бачу все і всіх навскрізь,з мого ракурсу це доволі чітко видно.Я відчуваю вплив бурхливого океану на собі.Буває я відчуваю невідомий розпач-защемлює серце.Деколи охоплює безпричинна радість...Іноді мені набридає стояти осторонь,і бажання жити в світі поборює моє їство.

Не може ж бути так,що в житті заплутатись так само легко,як заплутатись пуповиною.Я,створений для світу,прокладаю свій шлях.Я рушив до світла надії.Але чи не примара це?Невидимі ангели в цей час наспівують мені пісень.Один співає все сумні.а другий-радісні.Але спів сумного ангела оволодіває моєю душею повністю.Зернята вічного скитання закладені в мене ще до народження...Я розслаблений!Стільки тисячоліть забуття і ось знов мій час...Отже жити,а не існувати,кохати,а не обожнювати...Я проживу життя варте мільйона попередніх! Для чого це?Загартований в безкінечному хаосі неіснуючих часів та просторів,я ввійду до людей...Живучи в храмі материнського тіла,я пізнав багато:ззовні стільки загубленого.Кому вдался зібрати до купки усі ті блудливі душі?Нікому!А я?Я не знаю!Моя дорога ще прокладається:мій розум в обмеженні,та й душа-в золотій клітці...Я спробую!Я спробую зробити неможливе! О,Боже,як страшно!Що ж час ніяк не прийде?В цій темноті страх чатує на мене,мені важко дихати:ця вода заповнює мої легені...Коли ж мені?Коли вихід на сцену,яку названо сценою блазнювання?Світло надії перетворюється в світло розчарування.Тьма засліпила мої очі,марення дурнів відібрало мій слух,а красномовство виродків заткнуло мені рота. Благаю Тебе,благаю залиш мене,не віддавай на розірвання левам!Молю! Ні!Почалось!?Світло наближається до мене...Все йде своїм шляхом,так повинно бути...я створений для того,щоб жити.Повз мене в великому театрі,проходитимуть тисячи обличь,кожне з своєю історією...Скільки розпачу,зневаги,байдужості,свинства чекає попереду...Але,ні!Я знаю,буде добро.Я вірю!Віра безмежна річ,їй підвласне все на світі.Вона може змінити холод на тепло і все вже не буде здаватися каторгою... Я не можу дихати!Що сталося?Невже?Пуповина обвила мою шию...Я втрапив в пастку життя...Воно обіцяло народження,а водночас поступово вбивало мене.Я душуся від міцних обіймів тієї чарівної нитки-єдиниго цілого двох життів.Це жорстоко- відібрати обіцяне...Храм тіла моєї матері перетворився на каторжницю? Чому так?Відпусти,не муч!Але ж Ти маєш знати! Світло.Світло!Світло?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

не погано

© , 14-02-2013

не погано

© , 14-02-2013

[ Без назви ]

© Ольга, 15-01-2013
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0875589847565 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …