Ти приходиш до мене навіть тоді , коли я про тебе не думаю. Чим далі час, тим красивіший сон мені сниться. Чи не навигадувала я тебе, а тепер сама собі тішуся в тих снах? Я не придумала тебе, о ні. Ти був, ти є. Ти — мій спогад, моя радість і біль. Ти раниш моє серце гострим кинджалом. Я не витримую муки — бачити тебе у сні. Я тебе не запрошую ні в свій дім, ні у серце, ні в сон. Що ти шукаєш, чого чекаєш, гостю мій непрошений?
Я дякую Бога, що я тебе в житті не зустрічаю, що наші шляхи порізно, не переплітаються, не перетинаються. Нехай так буде завжди.
Чи знаєш ти, якого неземного болю ти мені завдаєш? Я заради тебе ладна покинути все. Навіть, моїх золотих діточок. Чи вартує це кохання таких жертв? Кричу “НІ”, а душа - “вартує”.
Я тебе не наворожила, я про тебе не думаю, чому ж ти приходиш? Чи знаєш ти, що я після твого нічного візиту мокрію подушку слізьми, п'ю чай, дивлюся в далечінь нічних хурделиць, шукаю загублений спокій, а сон забути не можу.
Я тебе відпустила вже давно. Так довго ти не мій, що навіть тієї миті, коли ми були єдиним цілим — замало, щоб ти мав право так тривожити мій спокій, мою радість, моє щастя.
Жену тебе з мого життя, не вривайся непрошеним гостем. А запросити — ніколи не запрошу.
І думаю я, що такого кохання пізнати не варто. Таке кохання — безодня, прірва. Таке кохання — наснага і віра. Це щось, що так тяжко описати словами. Але я точно знаю, що таке кохання не приносить щастя на довгі роки, воно вимагає віддати в жертву все. Я не готова, не приходь. Прошу тебе, не тривож мій сон, бо ж однієї ночі, я не захочу розплющувати очі, і продовжувати дихати і думати без тебе. Ти — моє горе і вічна радість.
Я не дивлюся на твої світлини, мені вистачає того, що все у тебе добре. У мене також. Я не запитую у тебе про справи, бо вони мені байдужі. Після сну з тобою мої справи мені також байдужі.
Чи знали ми? Чи знала я , що яд твого кохання таким гірким щемом віддаватиме все життя?
Молю тебе і заклинаю — не приходь, не клич.
Чи ж знаєш ти, що сором брав мене вранці, так було ніяково дивитися на моє реальне прекрасне життя, в якому є кохання, сповнене радості, радість, сповнена життям, щастя і гармонія.
Чи знаєш ти, що ти мені наснився? Чи я приходжу в твоїх снах? І що ми робимо у них? Бо у моїх ми безсоромні. Нехай це буде таємниця, і те, що ти мені наснився і те, що я тебе любила, і те, що ми були дітьми.
Мій милий Боже, за думки мене прости.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design