Які тільки експерименти з нещасними жабами не описано в фольклорі? Тут і масове вкидання зелених невдах у молоко з метою добування масла. І надування через соломину. І досліди з різною швидкістю нагрівання у воді. Останній випадок опишу докладніше. Може, хтось не в курсі. Так от якщо жабу кинути в живцем в окріп (жаххх!!!!) то бульйону не вийде. Жаба вискочить і залишиться живою. А от якщо її нагрівати повільно, то нерозумне створіння звариться і загине.
Так само і ми. Як ті зварені жаби. Марно сподіваємося на якісь зміни. А вже пізно. Якби ж наша дорога влада проголосувала усі свої закони і вчинила всі своє беззаконня в один день, що тоді б було? Тільки уявімо. Революція? Громадянська війна?
Натомість, потрохи-помаленьку, день за днем гаєчки закручуються, температура зростає. А ми мовчали, бо сподівалися, що це тимчасові незручності, локальні неприємності і далі буде легше. Ми мовчимо бо думаємо, що ще можна терпіти. Чи тому, що окріп уже давно закипів. А в ньому ми – зварені і щасливі.
Взагалі, я не люблю оцю всю публіцистику. Марна це справа. Зазвичай, коли за чаркою мова заходить про останній ефір якого не будь політичного ток-шоу, я встаю і виходжу курити. Але про лютого ворога жаб на ім’я Зомбоящик я розповім наступного разу.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design