Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 34225, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.141.193.158')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Любов,як пунктики

© krzysztof sepowski, 23-09-2012
Любов, як пунктики
Любов може бути вічною. Вона не живе три роки, як стверджує Бегбедер. Це можливо лише тоді, коли людина до якої маєш ці почуття постійно з тобою. Звісно, можливі від’їзди, але на короткий період. Все просто, з роставанням губиться зоровий контакт насолоди, споглядання та захоплення, а про контакт фізичний взагалі мовчу. Доторки, обійми, поцілунки, проникнення і так далі і так далі. Залишається тільки духовний зв’язок, який і може бути вічним, принаймні довготривалим. Цю духовність чи спорідненість душ ставлять на перші позиції, але чи це так? Не підкріплений фізичним, духовний зв’язок з часом притуплюється, забувається і згодом осідає в спогадах та внутрішніх органах.
Проходить тиждень, місяць у розлуці, минає рік і вже любов еволюціонувала у притуплені слайди з пам’яті, але якщо відбувається зустріч з любов’ю – усе починається знову, палкіше навіть. Це при тому, що у вас дійсно кохання. Розлука на якийсь проміжок часу єроміжок часу є одним з елементів втрати любові. Якщо таких своєрідних втрат назбирається більше трьох-чотирьох, це вже хороші короткометражки зі спогадів, які заслуговують на ярлик авангарду, твого незалежного кінофестивалю кохання. Відтворювати ці спогадиможливо тільки тобі, комусь, хіба словами, але це не відображає картинку сповна і не покаже щирість тих почуттів, спраглість поцілунків, ніжних пестощів рук, доторків язика до вразливо-ерогенних місць на тілах, погляду у погляд... Після цього залишається мейстрім сексу з уже різними партнерами, нажаль без тієї людини з котрою так довго виношувалось почуття любові.
Ще однією вагомою причиною усіх сварок та бійок, образ та недовіри у любові, є нестача сексу. Секс –  не тільки фізичний контакт, це суміш яка тримає та зводить в одне ціле двох цілком різних людей. Під час статевого акту відключається мозок і відпадають думки про негатив та завтрішній день. Просто віддаєшся почуттям, збудженю, партнеру, і чим більше сексу у пари, яка любить, тим менше проблем. Цілий ритуал сексуального задоволення, який твореться разом – ти і я, досягається заради одне одного. В такий спосіб ми долаємо свій егоїзм. Якщо ж сексу довго немає або не задовольняє когось із партнерів, починаються запитання, дратівливість, негатив та сни, у яких маєш когось іншого, тоді і прагнення до близькості переходить до інших, а віж цього ще більше проблем. Секс – це клей любові, який не дає по-ланцюжку розповзатись негативним чинникам. Без вагомих причин виключати фізичне кохання зі стосунків і спільного життя, це відвертий мазохізм. Прагнення зруйнувати ідилію, яка була попередньо створена. Чистий егоїзм і можливість повністю зруйнувати вашу любов. Та не слід і зациклюватись виключно на сексі, це принесе ряд інших наслідків, від банальної фізіологічної залежності, до зміни партнера чи не кожного дня. Тим самим позбавити себе любові на майбутнє. Секс має бути, як музика – супроводжувати всюди хорошими, приємними нотками або ж, як книга – обов’язково маєш дочитати до кінця із задоволенням, при цьому з кожною новою сторінкою, дізнаватись щось нове та дивуватись.
Ревнощі теж одна зі складових успішних стосунків між двома закоханими, як з негативної так і з позитивної сторони. Адже кожна жінка хоче, щоби її чоловік проявляа почуття ревнощів, ну як же без них. Це ніби знання, своєрідне підтвердження, що ти йому потрібна. Цікавишся своєю половинкою, не хочеш її втратити? Приємно ж коли про тебе в міру турбуються ще й з нотками ревношів. Проте вкрай помилково переборщити з цими почуттями, безліччю непотрібних запитань: де був-була? з ким? як? що? коли? і так далі. Спочатку це може  й не сприйнятись негативно, але згодом, це почне діставати і викликати відразу до своєї любові. Пояснення та виправдання перед кимось зачіпає нотки відрази до себе самого, тоді думки про подальше життя разом, вже у полоні темної сторони ваших, у минулому успішних, почуттів. Постійне переслідування ревнощами спонукає до пошуків нового партнера – у сексі, спілкуванні, розвагах. В кого більше, в когось менше, проте цей момент присутній стовідцотково. Інколи ревнощі переростають у параною, тоді відразу краще звалювати, якщо ж залишитесь, це вже обопільне божевілля.
Кожен з партнерів має відчувати турботу та захоплення також від інших, і це має сприйматись позитивно. Виключно позитивно. Всі почуття ревнощів свою міру, хто ними перебільшує, той не матиме щирої вірності та віддачі від свого партнера. Любов та ревнощі мають перетинатись тільки тоненькими лініями, які у жодному разі не повинні переходити у жирний шрифт.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© , 23-09-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.113340139389 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …