Велика сніжинка впала на Твій носик, зігрілася і розтанула, повільно перетікаючи з його кінчика на мій... нескінченні вечори з обличчям у подушці злилися зараз в цю краплинку небесної води і от-от збиралися капнути кудись вниз… Твої карі ґудзички всміхнулися і несміливо кліпнули, але повіки так і залишилися пухнасто білими… пам'ятаєш, як ми з Тобою чекали першого снігу… навіть уявляли собі, яким свіжим і ніжним він буде… як ми будемо стояти просто неба і слухати його білий шум… і рахувати сніжинки, що падають на наші обличчя, а потім вмивати одне одного поцілунками… ми чекали і благали Бога, щоб він прийшов… а коли Бог нарешті змилувався над нами, ми його просто не помітили… бо думали вже кожен про своє… я – про свої дзвінки без відповіді, Ти – про зазіхання на свою свободу… я – про свою спрагу, Ти – про своє реноме… а далі ми блукали вже різними вулицями… дивилися на вулицю через різні шибки і не помічали, як тане наш перший сніг…
а сьогодні за моїм віконним склом він прийшов знову… і Бог закрив долонею мої повіки, взяв за руку і привів під Твої двері… гудзички знову всміхалися, а серця вбирали запах одне одного, щоб запам’ятати його назавжди… очі цілували Твоє запорошене волосся, губи ледь торкалися пухнастих вій, а в бороду мені тепло сопів все той же мокрий носик… падав наш другий перший сніг…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design