Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2687
Творів: 51096
Рецензій: 95810

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 34107, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.69.54')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Паузи

© Юлія Цвях, 10-09-2012
Постійна непостійність любові. Скасовані рейси до Берліну як твоє скасоване кохання. Любов не постійна, але спіткає нас повсякчас. У цьому і проявляється її постійність.

Як би мені не хотілося повернути свої вісімнадцять, та все ж розумію – двічі в одну річку не ввійдеш. Навіть якщо ти і надалі снитимешся мені щоночі.

А що як це ніколи не мине? І я навіть нічого вже не пам'ятаючи, буду кохати тебе як і в свої вісімнадцять? Кажуть, неможливо закохатися двічі в одну й ту саму людину. Але у своїх снах я чомусь досі закохана в тебе.

Що ж робити як це ніколи не мине? Що як це дійсно ніколи не мине?

Моє місце призначення і час відльоту – все скасовано. Скасовано як і моє кохання до іншого. Того, хто, можливо, лише випадково нагадав твої очі.

А ти приїздиш до мене на чорному Мазераті. Десять років потому. Приїздиш і тобі вже не потрібно нічого говорити, навіть дивитися мені в очі не потрібно.

І десять років потому я знову знічена і загублена. Коли паузи важливіші за слова. Коли паузи довші за життя.

Мені знову залишається лише свобода. І людина, котра подарувала мені цю свободу, сниться нині, аби хоча б уві сні її відібрати.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85321307182312 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …