Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51026
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 34040, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.223.172.252')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза прозова короткометражка

Спектакль на горищі

© krzysztof sepowski, 03-09-2012
Сцена відбувається у маленькій кімнаті, мансарда старого трьохповерхового будинку, який за сотні років дав прихисток сотням невідох, нічим непримітних людей. Можливо були якісь психопати, стіни мають очі та вуха. Цю кімнату Хосе винаймав за двадцять євро на тиждень. Правда навіть цю незначну суму він оплачував невчасно, постійно вигадуючи історії про затримку платежу. Отже, і ми розпочнемо власну історію.
Хосе, як завжди сидів на ліжку та дивився у вікно, сподіваючись зігрітись весняними променями сонця. Зима затягнулася вже аж на три з половиною тижні. І вже тяжко терпіти всюдисущу сірість навколо. Раптово стало чути чиїсь кроки, які відбивали ритм по сходинках, і все ближче, до самих дверей. Хосе з очікуванням та заціпенінням втупився у двері і чекаючи, що ж буде далі. Проте, щоб відімкнути їх не було й мови, правильно сказати – відчинити, бо на ключ ніколи ці двері не замикались. Час промайнув, як сонячний промінь при заході для тієї, що була по один бік; секунди стали вічністю для Хосе, який і далі продовжував сидіти без жодного руху. Порух ручки і …
Камера плавно переходить на ручку дверей; зупинка ... кадр переходить на обличчя Хосе, тепер знову на двері, які вже повільно відчинялись. Це ж Люсінда, давня подружка нашого героя, яку він і не сподівався побачити, не тільки сьогодні, а й взагалі коли-небудь. Загальний план кімнати, щоб було чітко видно ту відстань, яка розділяла Хосе та Люсі.
Здивований погляд змінився на оцінюючий, Люсінда одразу впіймала його на собі, легка іронічна посмішка осяяла її обличчя з напрочуд тонкими рисами. Хосеп зупинився на розгляданні струнких прекрасних ніжок. Люсі в цей момент була подібна на француженку, проте з італійським темпераментом, а насправді вона ніколи б не  змогла розповісти ким є. Хосе і далі сидів на ліжку, вичікуючи якийсь момент, але тепер пронизливо дивився їй у вічі. Чудові карі очі, які причарували його ще вісім років тому. Люсі закрила двері і легкими неквапливими кроками наближалась до Хосе. Він пригадав їхню останню зустріч у кафе навпроти, колись вони там часто засиджувались допізна. Тоді якраз з ними була дружина Хосепа, котра отримала від Люсі смачний ляпас за те, що та не хотіла робити мінет своєму чоловікові, тобто Хосепу.
Кадр переходить на Люсінду, яка вже майже наблизилась до ліжка. Непомітним рухом вона скидає свою коротеньку сукенку, тим самим даючи Хосе насолодитись спогляданням свого розкішного оголеного тіла. Хосе піднімається з ліжка, робить крок на зустріч, проте Люсі агресивно штовхає його назад. Камера фіксує момент падіння і в уповільненій зйомці доводить до кінця цей політ.
Спраглі поцілунки Люсі покрили усе тіло Хосепа. Кусаючи його губи, шию, соски, вона спускалась нижче до набряклого бажанням члена, її рот майже повністю захопив головку… Від неймовірного задоволення Хосе закричав та заплющив очі, чого раніше не робив. Люсі допомогла увійти в себе і ривками почала цей танець пристрасті, метою якого був надзвичайний оргазм. Картинка розпливається, наступний кадр - обидвоє задоволені собою закурюють цигарку, не промовляючи ні слова. Хосе із задоволенням злизував із руки сквіртінг подружки. Кадр із руки плавно переходить  на стелю, яку вкрив густий сіро-молочний дим. У кожного були свої думки. Обидвоє розуміли, що слова тут зайві, є тільки бажання, збуджені тіла та блаженна мить сексу. Чудового якісного траху, якого вже довгий час бракувало обом. Секс був єдиним, що поєднувало Люсі та Хосе, нічого більшого не хотілося і не вимагалося. Докуривши свою цигарку, Люсі підставила свій розкішний зад для наступної порції оргазмів. Хосеп не вагаючись увійшов одним рухом. Вона так голосно стогнала і кричала від задоволення з сумішшю легкого болю, що усі мешканці будинку відклали власні справи, слухаючи мелодії дикого сексу. – Кінчаєш? Кінчаєш? Кінчаєш? – єдині слова сьогоднішнього дня. Люсі швидко опустилась до члена та підставила свої губки під потоки теплої сперми свого коханця. Кадр супроводжує краплинки сперми, які поволі стікають вниз до грудей.
Поцілувавши у щічку Хосепа, Люсі швиденько одягнула свою шовкову сукенку і пішла геть, навіть не сказавши прощавай чи щось у такому роді. Залишивши Хосе наодинці з виснаженням та пустотою. Проте, до повного задоволення  ще довго, має відбутись не одна зустріч, щоб їхні тіла, душі, серця отримали дозу повного анулювання почуттів через грубий секс.


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Питання є

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Ілля, 04-09-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.3249671459198 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …