Прошу (!) внести на конкурс „глобального потепління” наступні мої твори:
> Книга Спасіння (VIII частин)
> Книга Розуму (ІІІ частини)
> Книга Мудрості (ІІІ частини)
> Вічна : Реанімація (ІІ частини)
> Terra Inkognita – Ferrera Rosava (V частин)
> Радіація – Palegra (І частина)
Всі вони безпосередньо стосуються глобального потепління і кінця світу заразом. Більше того, мої твори порятовують від глобального потепління. Від того, що вони зовсім не мої. Кому вони належать? Це загадка. Лише ви можете її розгадати: кожен для себе.
Всі почали писати про кінець світу, бо він уже наступив нам на п’яти. Тому слухайте мене – це я кажу вам. Ви чуєте сирени? А, може, сокола?
Треба закупити перед кінцем світу багато лампочок. Ми покладемо їх у ящик і будемо думати, що вони світяться. Самі сядемо на ящик і на лампочки разом. Усі ми будемо світитися. Від любові, якою наповнені. Покінчимо з асфальтом білою сечею, яку переганятимемо від тіла до тіла, так би мовити, з любов’ю.
Обов’язково треба набрати пару ящиків мазі від суглобів, тобто, їх больових знаменників. Тому що всім буде холодно від льоду всередині – ми намажемося маззю із усіх боків і будемо ходити у теплі і радості.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design