Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3382, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.216.32.116')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Вірус тепла (на конкурс)

© Danylyak Oresta, 05-02-2007
Глобальна мережа одразу потепліла після того як він з’явився. Прояви були очевидні. Звідусіль потекла різна брудна інформація, попереджуючи про загрозу невідомого походження. Користувачам прийшлось навіть замінити старі корзини на баки, щоб звільнити свої робочі столи. Програми теж не витримали віндосівської заморозки офіс ікс пі 2000 і їх прийшлось деінсталювати повторно. Але й це майже не допомогло, тому що у всій мережі замейлилось, загуглилось і загоголилось щось незрозуміле!
І замість того, щоб втішатися очікуваним глобальним потеплінням, користувачі витягували зі своїх архіваторів ще якісь антивіруси і намагалися якось собі порадити. Але вірус тепла не здавався, він продовжував дивувати новизною.
В мережі запахло смаженим... На основних сайтах інформація стекла під боки екранів, а посередині утворилося яскраве плаваюче озерце. Всі, звичайно, спочатку подумали, що це рекламний банер. Але ніхто не міг його закрити.
Як не старалися копм’ютерні генії, як не мудрували геніальні комп’ютерщики, але так і не могли зрозуміти походження цього джерела тепла!
Тоді вони зібралися всі разом біля одного компа, щоб думу гадати і... о, диво! Вірус тепла перебрався на них! Невже вони тепер теж розтануть?... Невже нас таки дійсно захопило глобальне потепління?
Але, звичайно, що ні...
Просто того дня надворі занадто яскраво світило сонечко і діти ліпили болотяну бабу, а вчені занадто довго сиділи і дивувалися вірусу тепла невідомого походження, що стрибав по їхніх інтерфейсах! ;-)

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

"Плаваюче озерце" і "майже не допомогло"

© М.Гоголь, 06-02-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.46420407295227 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …