Вітаю усіх, хто творить для маленьких читачів.
Дитячий некомерційний проект "З любов'ю до дітей" оголошує конкурс дитячих письменників. Ми шукаємо молодих і уже не дуже юних, талановитих авторів, які ще не забули, що це таке - дитячі веселі роки.
До участі в конкурсі приймаються дитячі казки, історії, віршовані твори, які не містять елементів насильства, чаклунства, магії й присутності міфічних персонажів(ельфів тролів, чаклунів, відьом і т.п.).
Наш проект працює за принципом: казка повинна вчити дитину любити усе довкола, та вірити у те, що усього в житті можна добитися за допомогою власних зусиль, без магії та чарів. Усіх, хто живе й працює за такими правилами- ласкаво запрошуємо до участі в конкурсі.
Свої роботи надсилайте за адресою sonechko.info@gmail.com до 1 вересня 2012 року.
Кращі роботи будуть видані на дисках у вигляді ілюстрованих казок або дитячої анімації. Авторські права будуть збережені.
Разом із твором висилайте й інформацію (кілька рядків) про себе та свої координати(окремим файлом)
Усі запитання, що до участі в конкурсі, надсилайте за адресою проекту sonechko.info@gmail.com
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design