Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 33566, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '13.58.252.8')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Жіноча проза

І хто її зрозуміє??

© Любов, 18-07-2012
Сонечко пробивалося крізь затулені штори тисячами витканих з золотих ниток променями. Те сяйво дерлося далі, аж засліплювало затулені повіками очі. Пора прокидатися. Вона потягнулась, мов кішечка, та ні, яка ж там кішечка на сьомому місяці вагітності? Бегетмотиця! Оком ковзнула по дзеркалу  і скептично оглянула свої  товсті- товсті ноги, що зрадливо висунулись з під ковдри. Зітхнула. Потім  усвідомила, що на отому широчезному ліжку лежить одна, а за чоловіком довно й слід простиг. Насупилась. Схопилася з ліжка, почула шарудіння на кухні. Посміхнулася. Розтулила штори, застелила ліжко, і навіть зовсім з хорошим настроєм повертілася біля дзеркала, обнімаючи свій животик. Щось там наспівувала поки одягалася, і стрімголов побігла на кухню. Чоловік саме готував сніданок.
- Проснулася? – його очі блистіли іскринками, у кутиках очей і вуст залягли смішинки, що й  годі було втриматись, аби не поцілувати.  Він обережно відсторонився, посуваючи чимдалі гарячу сковороду.
- Ти не хочеш мене поцілувати? -  ображені нотки вже вчувалися у її голосі.
- Чого ж ні? – чмокнув він її у щічку.
- А ще раз?
- Цибуля згорить. – відволікся він помішати щось в каструлі. Вона ще незграбно тулилася своїм не маленьким животом до його бедра.
- Ну чого ти? Чисто, як дитина, ще ненароком штурхну тебе в животик. – бурмотів чоловік незадоволено.  – Сідай будемо снідати. У мене обмаль часу, я маю піти. Обіцяв Петру допомогти…
- Не хочу, я не голодна. Я ліпше кефірчику.
- Як знаєш.
- І ти залишиш мене саму? – ні з того ні з сього пронила вона, закусивши нижню губу.
- Ну ж я не можу бути постійно біля тебе.
- А чому ти мені вчора не сказав, що в тебе є якісь інші плани?
- Я казав.
- Ні не казав, якби казав, я б запланувала що робитиму сьогодні, чого сидіти в чотирьох стінах? – спитала радше себе. – я б поїхала додому, до мами.
- Я казав, ти просто не пам’ятаєш. А потім, пора якось звикати до того, що ти живеш не в мами, а тут.
- Звикати бути одній? Я все життя одна, не для того виходила заміж, щоб далі залишатися одною. Ти знаєш, як я не люблю прокидатися без тебе, чому ти не збудив мене зранку? – посипались скоромовкою слова.
- Ти так солодко спала…
- А мені пусто без тебе, без тебе мені погано, у мене одразу псується настрій.  Ти дограєшся, що я звикну до того що тебе нема поряд, і ти мені станеш не потрібен тоді  я подам на розлучення. – вибухнула вона втримуючи плач і побігла у спальню.
Напевне від її хвилювань прокинувся малюк і штовхнувся в животику.  Хе, хе, вона не сама! Вона тепер далеко не сама! Коли чоловік заглянув у спальню вона перегортала товстелезну книжку  і посміхалася.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олеся Гулько-Козій, 19-07-2012

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Любов Долик, 18-07-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.8302948474884 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …