Я з’їла чарівне яблуко, яке залишило мені у спадок
свої думки і доручило написати текст від його імені.
Привіт, моя потенційна смакувальнице! «Не дивися так привітно, яблуневоцвітно.» Доводжу до Твого відома, що в Тебе сьогодні яблучна дієта. Хоча ні, так би я сказало, якби було людиною, до того ж - жіночої статі. А оскільки я – яблуко, то скажу Тобі інакше: «Сьогодні у Тебе суцільна яблучність.» Це поняття ширше за дієту. Це щось на кшталт – Ти їси яблука, п'єш сік із яблук, розмовляєш із яблуками… От поговори зі мною. Хоча ні, краще просто послухай мене.
Можливо, ти подумаєш, яке ж із мене яблуко, якщо я розмовляю? А яке з яблука я?.. Я – плід Таємничої яблуні, член Спілки райських яблук спеціального призначення, падане яблуко, яке впало з Космосу, щоб потрапити до Тебе. Всі мої сусіди по гілках теж падали крізь невагомість у пошуках своїх майбутніх смакувальників.Такі космічні яблукопади бувають нечасто – коли Вищі сили трусять Таємничі яблуні. Але для того потрібно, щоб на Землі назбиралася відповідна кількість потенційних смакувальників, які готові з’їсти нас і ощасливитися нашою енергетикою. Адже ми, чарівні яблука, покликані принести щастя своїм смаком, тільки б не переплутати осіб, які зможуть це щастя прийняти. Тому кожен смакувальник нас, секретних яблук, якось позначений. Я впізнало Тебе за родимкою на вустах. Ну і ще – за божевільністю в думках. У час мого падіння Ти саме розмірковувала про… хоча, я не знаю достеменно, про що Ти розмірковувала, тому інтерпретувати не буду, але в Твоїх думках точно цвіли яблуневі сади, Ти дивилась у небо і бачила мою ауру, сама того не усвідомлюючи. А я це відчуло і прийшло познайомитися з Тобою. Розумієш, я знаю тільки Твою власну мову і можу спілкуватися лише з Тобою. Інших я не розумію. Вони інакше розмовляють, інакше думають, інакше дивляться, хоча швидше не дивляться на мене, як і, зрештою, на яблука взагалі. От, наприклад, астрономи – кумедні такі, вони навіть не бачать наші космічні яблукопади у своїх телескопах… Та й наукою це явище досі не до-
ведено. Але я знаю, що Ти віриш у нас – у чарівні яблука, тому я зараз тут і розмовляю з Тобою. Про що Ти думаєш у цю мить?... У Тебе сьогодні суцільна яблучність, пам’ятаєш? Ти їси яблука, п’єш сік із яблук, розмовляєш із яблуками… І, зрештою, робиш усе, що хочеш, із ними! Бажання яблук також можна враховувати, тому в мене є пропозиція – потанцюймо. Я запрошую Тебе на танець.
– Без музики? – нарешті Ти заговорила до мене. Хоча Ти і до
того говорила, але мовчки.
– Так. Тобто під нашу внутрішню музику, – кажу я. – Мелодію нашого життя пишемо ми самі.
– Танець яблука з людиною?
– Ні, це буде танець душ – яблучної і людської…
– Але ж яблука не вміють танцювати.
– Звісно, не вміють. Але з незвичайними людьми навіть яблука танцюють!
Я відчуваю, як Ти береш мене до рук, обіймаєш своїми долонями, підіймаєш і кружляєш зі мною по кімнаті, всміхаючись і вигукуючи: «Я танцюю яблучний танець! Я танцюю яблучний танець!» Я, звичайно, радісно підтанцьовую, насолоджуючись миттю танцю, і, хоча музика не закінчується, шепочу Тобі на серце: «А тепер настав час з’їсти мене. Я виконало своє призначення в цьому житті». Ти й далі танцюєш, сповільнюючи темп, а я вже уявляю, як Ти підносиш мене до вуст. Не знаю, може, це в мене якісь яблучні окуляри чи що, але, знаєш, яблука тобі личать. Зроби фото на пам’ять. Відправиш листом у Космос, Вищі сили обов’язково передадуть моєму наступному перевтіленню... Проте за умови, якщо Ти станеш щасливою після смакування мною. Тож смачного Тобі! Кісточки розкидаєш по Землі, а там, у Космосі, невдовзі обов’язково виростуть Таємничі яблуні Твоїх думок із чарівними плодами для ощасливлення інших.
«Не дивися так привітно, яблуневоцвітно». Доторкнися до мене вустами, надкуси мене, а потім пригости ще когось – так робила зі мною Єва в одному з моїх минулих життів. А потім іще в котромусь моєму минулому житті я впало на голову Ньютону, коли саме було в процесі падіння з Космосу, шукаючи свого смакувальника… Моя душа знає багато перевтілень. І кожен шлунок для неї – то інший вищий вимір. Вона хоче подорожувати далі – тож скуштуй мене, будь ласка, посмакуй мною, моя яблуневоцвітна смакувальнице! І дорогою від Твоїх вуст до Твого шлунка я відкрию Тобі всі таємниці Всесвіту.
P.S. А десь у далекому Космосі яблука падають, час загадувати бажання!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design