Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2697
Творів: 51466
Рецензій: 95964

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 33198, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.148.117.212')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Еволюція для нас

© Natalya, 04-06-2012
Я вже скоро буду. Знаю, ти чекаєш. Чекаєш вже вісім років. Але якби ти тільки могла знати, наскільки довгим є мій шлях. Через сонячні системи, скупчення зірок  - галактична мандрівка із одного краю Всесвіту в інший. Ти скажеш , що Всесвіт не має краю, а я б розповів тобі ,що  має. Я взагалі міг би стільки розповісти...Ти побачиш  в моїх очах усю мудрість і знання віків. Але на жаль, тільки в очах. Бо коли я прийду,  і ми зможемо, нарешті , поговорити, я вже все забуду – такі правила, і ніхто не в змозі протистояти їм.  
Ти чекала так довго, так невітшно плакала ночами,  вислухала стільки промов і переконань...Так боляче було знати про це і не мати змоги скоротити свою подорож !  Час прибуття і відбуття – усе за незмінним своїм розкладом. Ти пробач їм, тим, хто сказав, що я не прийду ніколи, тим, хто примушував тебе страждати заради зустрічі зі мною. Вони просто не знали, що я так далеко.  А я знав, завжди знав, що ми таки зустрінемось.  .  Два  Світи вже зіткнулись. Великий Вибух вже відбувся. І  розпочалась нова еволюція.  Тільки для нас. В нашому маленькому,  здавалося б ,  для всіх, невідомому для когось просторі. Я обрав тебе з поміж усіх жінок на Землі, бо знав ... Та ні, без жодних «бо».Просто знав. Ти – моя, а я – твій. І у нас попереду усе життя . Ми будемо жити взаємозмінюючись , взаємонавчаючись і взаємовдосконалюючись . Ось така мета.
Та ти вже змінилась! Ти ніколи не будеш такою, як була ще вчора, бо сьогодні ми зустрінемось.
Довго -  цілу щасливу вічність ти обійматимеш мене,  а я слухатиму наймилішу в світі музику  -  стукіт твого серця, -  дихатиму твоїм повітрям,  пізнаватиму запах твого тіла. Через усе життя ми пронесемо цей наш перший спільний спогад -  наші перші обійми.
А потім прийдуть будні.  Але сірими буднями це назвати важко. Кожен день не схожий на попередній – я тобі це обіцяю!  А коли нерозуміння, роздратування і втома одного дня накриють тебе з головою, ти просто пригадаєш ось цю нашу зустріч і хвиля ніжності очистить тебе,  омиє теплом душу наша любов.
Ще минатимуть роки, а наш зв»язок не розірветься. Я це також знаю. Бо немає нічого міцнішого, аніж наші почуття . І колись я зустріну іншу. Ми розпочнемо нове життя ( Прошу тебе, тільки не ревнуй!)  Я все одно ніколи не почуватиму до неї того, що почуваю до тебе.  Я кохатиму її, я житиму для неї, і... залишатимусь твоїм, а ти залишатимешся моєю.  
Ну все. Замовкаю. Потік своєї свідомості перериваю.  Мушу зосередитись на останніх хвилинах перед зустріччю з тобою...  Зараз нам обом важко. Але залишилось зовсім трішечки!..
Відчиняй!
Ось я!
З моїм народженням, МАТУСЮ!


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Олеся Гулько-Козій, 05-06-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.042317152023315 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати