Намалюй мене вночі при вимкненому світлі місяця. Я знаю, що Ти не вмієш у темряві. Візьми в руки сухий холодний аркуш і зігрій його кінчиками своїх пальців. Злегка привідкрий вікно і сядь до нього спиною. Дозволь вітру зануритись у своє волосся, там - кольори Твоїх фарб. Візьми мій пензлик і обмий його своєю вологою. Коли малюєш, не дивись мені в очі, бо він випаде з Твоєї руки. Лінії веди повільно й обережно - папір дуже легко поранити і тоді з нього потече чорна кров. Ти цього не побачиш, але йому буде боляче. Малюй ніжно - так, як ти торкаєшся мого обличчя, коли я сплю. Малюючи вії не думай про крила. Малюючи губи не думай про троянди - це банально. Думай про щось інше або взагалі ні про що не думай. Про мене теж не думай. Закутайся в мене і малюй. Знай - цієї ночі будеш дуже хотіти спати, але мусиш закінчити до світанку. Промов молитву, випий кави або просто усміхнися, тільки не губами - Небо не вибачить фальші. Коли відчуєш, що все готово - поцілуй мене і відкрий очі. Ранкові промені відкриють Тобі правду. На папері залишиться Твій автопортрет.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design