Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 32610, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '34.207.180.141')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Альтернативна історія

Білявки VS Брюнетки (Київ-Париж)

© Богдан Образ, 29-03-2012
Коло води віяв вітер і я милувався шедевральним волоссям моєї пристрасті. Якщо Швеція – це країна білявок, то Україна – це країна фарбованих білявок і не тільки. Як дівчатам, так і хлопцям властивий термін “підсісти на пергідроль”, адже пергідроль діє згубно не на волосся, а на тих, хто дивиться на це волосся.
Не слід вірити вигаданим стереотипам краси, що білявки привабливіші за брюнеток, або навпаки. Слід довіряти власним почуттям. До того ж, якщо вірити результатам експерименту серед американських студентів, то на запитання “які дівчата найкрасивіші?”, 37% хлопців відповіли “білявки”, а 45% - “брюнетки”. Таке саме запитання було поставлено студенткам і 82% відповіли...“білявки”... Виходить що білявки більше до вподоби дівчатам?
Цікаво що 30% дівчат, що отримували титул “Міс США” – білявки, в той час як на території США проживають лише 5% білявок...
Волосся часто ассоціюється зі статусом. Наприклад, фарбовані білявки у Франції можуть асоціюватися з жінками, котрих утримують або дурненькими легкодоступними дівчатками. Однак в жодному випадку не можна казати “всі” і причепляти кліше. Справа в тому, що серед журналів найбільша концентрація фото з білявками знаходиться в “Плейбої” (41,2%)...  
Французи часто вживають слова Північні і Східні дівчатка. Якщо перші, це інтелектуальні скандинавки, то останнім притаманний легкий негативний відтінок щодо їхнього особистого життя. Це черговий приклад того, як українки стають жертвами кліше.
Іноді колір волосся ассоціюють з матеріальним становищем. Американські дослідники вважають, що білявкам легше знайти роботу і рекомендують замість отримання хорошого диплому про освіту, просто перефарбувати волосся у світлий колір. Це дуже суперечлива точка зору, але я ніколи не бачив біляву жебрачку...
А ще колір волосся має рекламні та геополітичні функції. Зображуючи білявих людей, тодішні політики мріяли створити “вищу і правильну расу”. Але зараз теорії фашизму засуджені. Щодо реклами, то біляве волосся асоціюється з молодістю, адже багато брюнеток були у дитинстві білявими. Тим не менше у рекламі останнім часом все більше брюнеток - моделей з країн Азії, Африки та Латинської Америки.  
Поки я поринув у роздуми небо вкрилося хмарами. Мабуть, через те, що ми дуже наблизилися до бассейну Віллет, на березі якого проживала Еммануель. Коли ми кохаємо, то хочемо весь час чути те, що пов’язане з коханою людиною, а коли почуття вже немає, то ми навпаки намагаємося уникати все те, що нагадує нам про ту людину.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Шедевральне волосся моєї пристрасті...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 31-03-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5512549877167 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …