Я не проти видання спільної книжки - але, зрозумійте мене - не маю повноважень збирати з вас кошти. Так само я не можу знати скільки саме коштує видання цієї книги - оскільки не знаю, ані формат в якому ви б хотіли її видати, ані к-сть сторінок і т.д. Пані Надія запропонувала ідею - я допоможу чим зможу - а зможу я дізнатися скільки буде коштувати видання книги з конкретними параметрами. До книговидавництва я, до речі, не маю жодного відношення, тому дізнаватися це я буду шляхом написання електронного листа до видавництв.
Також, зручно було б, якби ви обрали якогось голову цієї ініціативної групи, з яким я б могла спілкуватися і налагоджувати власне процес упорядкування книги. Хотілося б, якби ви разом цю людину обрали. Також прошу не писати мені листів такого роду, я, сподіваюся нікого не ображала хамськими висловлюваннями і не очікую подібного в свій бік.
На подібні листи я не буду відповідати:
"З наступаючим святом! Ви не тримаєте слова - це ваша цитата-Звичайно, в
альманасі зазначимо тих ГАКівців, які проявили найбільше ентузіазму в
пошуку новорічних творів! Я вас за язик не тягнула. Моє оповідання,
незважаючи, що я подала цю ідею, ви зігнорували. Це чесно? На мою думку
ні. Топер про книжку. Не розумію, хто з нас дурний. Я спілкувалась з
Капрановими, вони не проти друку книжки. Ви з ними не контачите?
Розрахуйте то спільно і не морочте голову мені. Я що маю до видавництва?
Не розумію, що до вас не доходить. Як розрахуєте, киньте посилання, як
автори захочуть, узгодите то в рецах і буде вам книжка. Хто за вас має то
вигрібати? Вибачте за різкий тон, але по-моєму тут хтось косить під
ідіотку. І знаю точно, що це не я.
Надія"
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design