Мені треба знайти своє натхнення,а не дрочити на чуже, бо відчувати у роті чуже білокуре сім*я і вдавати,що зацікавлений,захоплений,це наче відчувати чужий копняк на своїх стертих до м*яса сідницях,позичати в когось рими,настрій,ритми це неначе віддавати душу дияволу маючи під рукою Бога,це тупо низько,слизько поводитись,одягатись,кричати,наслідувати когось,вийобуватись,коли в тебе хуй бажає кращого,а морда не обіцяє красивіших рис ні завтра ні напередодні. А як це бути собою? Скажіть мені питаєте ви. Та як блять - це треба ще вміти,а в нашому світі це не можливо,не варто,це зайве,бо якщо ти не чуєш власного пульсу то чого ти тримаєш пальці на руці ближнього,чому кожного ранку прокидаєшся поглядаєш на свого кота і кажеш - сьогодні я піду на пари,і повернуся з новою блискучою позолоченою сракою оздобленою какашками від Сваровськи і обіцяєш купити йому позолочену газету,на яку він буде з спокійним серцем гадити. Думаєш йому це потрібно?Думаєш тобі це потрібно . Йому треба,ти був щасливий,тому він буде срати на будь-яку газету яку ти йому даш,а тобі для щастя треба їжі,відпочинку,і десь провести ніч,ну і можливо покурити - це вже для любителя.
Тому досить шукати для себе пригод на свою пухнастуню,досить заглядати у пусту миску з надією на те,що там щось з*явиться,піди і вкуси свого хазяїна,піди і потягни Бога за бороду,бо якщо ти цього не зробиш ніколи не будеш щасливим. НІКОЛИ.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design