13 лютого розпочинається прийом робіт на Восьмий конкурс україномовного фантастичного оповідання проекту "Зоряна фортеця".
Тема: «Живий метал».
Пояснення до теми:
Звичайно, про це вже багато писали. Тут і термінатори, і живі авто чи мечі, і інтелектуальні космічні кораблі. Що ж, придумайте щось нове і особливе. Сподіваюся, ми зможемо дізнатися багато цікавого про неймовірні відкриття невизнаних геніїв від науки, будемо мандрувати поряд з неймовірними фентезійними металевими персонажами, відчуємо металевий присмак фантастичного бойовика, поринемо у світ альтернативної історії, де керує саме він, живий метал. Визначимося, нарешті, чи є у робота чи комп’ютера душа.
Всім натхнення і успіхів! Щиро бажаю молодим талановитим авторам завоювати «Зоряну фортецю». Це дійсно незабутнє враження.
Тему надав переможець попереднього конкурсу Вадим Соколенко.
Обсяг конкурсного оповідання: до 25 тисяч знаків з пробілами.
Традиційно, конкурс завершить майстер-клас. Особу майстра, дату та час проведення майстер-класу буде повідомлено додатково.
Сюрпризи - гарантуємо
Обов'язково ознайомтесь з правилами проведення конкурсу http://starfort.in.ua/rules
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design