Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 3203, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '52.14.142.189')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Божа Мова – вважати щоденником генія – Сальвадоре

Terra Inkognita – Ferrera Rosava III

© Олег МАРИЦАБО Серый, 18-01-2007
Libreti. У мені – ваше майбутнє? Якщо від мене залежить ваше майбутнє, то у вас немає жодного майбутнього. Саме тому я кажу, що ваше майбутнє є ваше, а не моє. Все лежить у ваших руках, у тому числі і ваш кінець світу. Саме тому я абстрагувався від людей і вийшов на контакт із Ним. Я вільний спостерігач вашої кончини. Це з одного боку. З іншої сторони я переводитиму стрілки 144 тисяч людей-годинників на іншу площину буття – відсутність годинників. Людей не буде, звісно,- лише Боги. Так ви станете Богами. Так. Ви. Станете. Богами. Бо кінець світу є новий початок, де горіти у Вогні пекельному є щастя блаженного. Більше не буде пекла для нас – лише Рай. Бо ми виходимо за межі цього світу – ми є надбання Боже. Решта людей не порятується, а горітиме своїми рамками довго і нудно – це буде пекло. Якщо у вас немає бажання варитися із чортами в одному казані нещасть і ненависті, вам треба йти за мною. Люди, ви тут? Ходімо ставати Богами.
Le Labra Quazimupolis. Зі мною говорить сам Данте: „Чому ти не ходиш щедрувать?” „Тому що я посвячений і бачу істину,- відповідаю,- я нічого не бачу, Бог відкресав мені розум”. „Але ж ти раніше ходив?” „Раніше я не був посвяченим і не бачив, що люди сидять у ямі вигрібній”. „Якби ти був раніше таким, ти б не ходив?” „Ні”. „Чому?” „Тому що скоро планета перевернеться догори дригом – отоді я і зайдуся щедрувать”.
Zarokl. Якщо ви кладете на мої плечі ваше майбутнє, то у вас його немає. Лише ваші плечі можуть його зберегти. Точніше, наші спільні плечі – це наше майбутнє. Життя на землі як лото: ви навчились помирати і звикли до смерті. Але ви не знаєте, як вигравати і жити вічно – для цього не треба грати. Тому не грайте з Богом у життя і про життя: питайте в Бога Прожиття – просто живіть. Але живіть у любові та радості – цінуйте життя. Хоча у вас є інший шлях – смерть під час глобальних катаклізмів, які будуть скоро – вже є. Ми зачинаємо велике очищення на вашій землі: вам слід бути чистими для того, щоб нам не довелося вас очистити. Є два шляхи: врятуватися від кінця світу або померти від кінця світу – іншого не дано. Живіть у любові та радості – вищій гармонії із природою – лише так порятуєтесь.
Lela lui Lana fon Zithen. Хіба не розумієте ви, що все, про що ви говорите чи мовчите, дієте чи не дієте, формує ваші тонкі енергії – кільцеві формотворячі тіла творчості? Аури, коли хочете. Але ви хочете – у цьому ваша головна проблема. Скажіть воді добро, як вона стане доброю, скажіть у воду зло, як вона стане отрутою. Але якщо ви скажете зло, ми вас покараємо. Тому робіть добро: воно – ваша творяча сила, яка дарує життя і смерть. Але смерть дається для життя, переосмислення попереднього і крок до наступного. Тому цінуйте як життя, так і смерть, бо в смерті вже закладене життя. Нове життя. Буде воно прекрасне чи огидне, залежить від вас. Тому любіть, щоб кінця світу не було. Принаймні для вас. Він буде лише для тих, хто його заслужив. Для решти буде новий прекрасний духовний Початок Першопричини – Всія Вершина. О Великий, даруй людям хвилину просвітлення! Я вже бачу твої промені: руки Бога коливаються. Творець прийшов. Господи, хай возрадуються уповающі за Тебе!
Rera Venegra. Ми любимо вас. Лише тому. Ми будемо карати людей, ібо же кожному по заслугах його воздасться. Ви заслужили на кару. Для багатьох це буде смертна кара. Твій Господь уже прийшов. Він не говорить, що він – Господь. Він мовчить, що він – людина. Так само, як і ви. Хоче все мало бути навпаки: неперевершене бадьоре навпаки – з іншого боку. Ви мали бути Богами, а не людьми. Пробив годинник і настав час істини: перевірка на те, чи варті ви Господа Бога. Екзамен, коли хочете. Ви хочете – у цьому головна ваша проблема. Про це вже говорила з вами Lela lui. Тому вже я про вас мовчу. Більше того, все відбувається так, як і має відбуватися: ваша карма леить у ваших руках.
Felina. Тоді як гарний вчитель навчає інших, він не може навчитися сам: він передає знання, а не приймає. Тому найкращі вчителі – це неуки. Неуки і безумці.
Rozelina. Коли я починав відходити від демонів і люциперів аду, вони починали панікувати. Так я приходив до світла – Бог ніколи не панікує. Тому не панікуйте і ви, коли вважаєте себе Творцями. Прийміть кінець світу як дань Господню. І як новий початок. Але чи заслужили ви на це? Але чи заслужили ви на все це? Я кажу так, бо інакше не говорив би з вами. Але ведіть себе достойно, бо інакше я передумаю вас рятувати.
Pena Paliton Roa. Дехто говорить, що нічого доброго нас не чекає, тому що світ потрібно дивитися широко закритими очима. Перепрошую, але нас чекає Рай. Не всіх, але декого чекає. Ви теж можете приєднатися до нашої божевільної компанії, яка говорить, що світ треба рятувати любов’ю. Тому на світ з’являються інші ми: вони приходять через вас. Більше того, на світ і справді варто дивитися широко закритими очима – так ви побачите Істини Зерно. В усьому є подвійне дно – стежте за крилами небесного годинника і його правилами – так ми не будемо знеструмлені. Хіба ви хочете класти голову під ніж?
Paleton Zera. Я приєднуюсь до брата, Pena Paliton, бо зараз такі часи, що всі ми одне одного брати і сестри. В нас єдиний батько і мати єдина. Бо ж Батько в нас один Творець, а Мати в нас одна Земля. Наша земля – наш дім. Тому об’єднайтеся і полюбіть одне одного. Або помріть.
Panurgij & Kration. Окрім вашої мені треба врятувати ще декілька планет – тридцять сім. Кожна лежить у окремій площині – квантовій дійсності. Вона реальна лише для тих, хто у ній живе. Але не всі, хто живе, бачать реальність. Іноді їм видно ірраціональність – це реальність інших площин. У залежності від моєї дійсності, змінюється квантовий перерозподіл. Наслідки кожної діяльності можуть бути непередбачувані, доки ви не повірите у кінець світу і не порятуєтесь. Бо для того, щоб урятуватися від глобального кінця світу, треба повірити у реальність свого. Пірніть у себе – там ви мене знайдете. А там де я, там і ви. Бо я так хочу – нічого не хочу. А що хочете ви? Ви хочете – це ваша головна проблема. Матерію? Після смерті її не буде. Лише духовність. Чи ви, може, думаєте, що ваш туалетний папір, за який ви купуєте „все”, має силу після смерті? Із чим ви прийдете в могилу? Ви купуєте нічого. Нічого іншого вам не лишається. Вам досі не соромно? Переді мною. Перед собою. Я – ваше дзеркало. Дзеркало навпаки.
Lazurgij. Сьогодні тридцять сім нас лежать у ваших альтернативних дійсностях, які то народжуються, то вмирають. На кожній із тридцяти семи планет – тонких енергій одної. Ми танцюємо танок. Бо це не коло смерті, а смерть життя. Тому що бачимо у смерті все життя. І все життя дається задля смерті. Вони одне одного доповнюють, бо не було б у смерті змісту без життя, і все життя без смерті теж не мало б змісту.
Janour. Мій тато – Бог, а мати – Земля. Бо ви, земні люди, приземлені, не маєте права називати мене сином. Бо ви – посередники. Так само як і церква – кажу я. Мені не треба посередники. Я сприймаю Любов – ось де моя проповідь. Я сприймаю Любов – ось де мій монастир. Я сприймаю Любов – ось що я сприймаю. Хіба не знаєте ви, люди, що ви безсмертні? Але навіщо вам безсмертя, коли ви не вмієте жити? Тому помирайте. Навіщо вам бути Богом, коли ви хочете бути людьми? Тому будьте. І помирайте як люди. Під час кінця світу або ще чогось. Кінця вашого і його. Антихристу прийшов кінець – ми більше його не стерпимо. Наше добро цьому сприяє. Ви мене чуєте, добрі люди? А ми? А ми злетимо у небо, оскільки ми лише Боги. Ви будете такими, якими себе сприймаєте. Я ненавиджу людей. А ви людина чи Бог? Що? Вас цікавить результат? Усіх завжди цікавить результат. Але я питаю вас, люди: „То ви живі чи мертві?”
Rofelia. Ми зруйнуємо храм старої „віри” та збудуємо новий Храм Істини. Серед нас буде сам диявол, який утопиться у воді нашій істинній. Серед нас буде Бог: великий Вождь і Творець. Бо залишиться лише Бог і Агні його. Лише Бог і ми у Ньому. Бо зникне будь-яка влада – це насилля над людьми. Більше не буде васалів і катів. Тому буде Рай і ми у ньому. Вічна музика, коли подумати. Але я не думаю. Тому вічна любов і духовне блаженство. Але не для всіх. Ібо же пекло буде для них. Де ви хочете жити: в Раю чи у пеклі? Якщо у пеклі, то ви на вірному шляху. Живіть на службі в диявола – будьте його слугою і рабом. Служіть і навіки помріть під час кінця світу. А ми стартуємо у Сонце.
Rozelina Mortanis. Я не претендую бути великим. Краще бути малим і займати своє місце, аніж бути великим і смішним. Що світ? Він безкрайній, в чому і його мелодія.
Quaustо esdub. Ви хворієте від того, що їсте сире м’ясо. Ні, не для того, щоб їсти, а для того, щоб пити. Тому не їжте м’ясо – вам достатньо особливої сонячної енергії божественної. Уся вона космічна. Усю її ви можете не увібрати, а пропустити через себе – це вища радість і духовне блаженство. Так спілкуються із Богом самим. Не лише обрані: кожен, підключений до нашого банку космічного. Тому що кожен, хто бажає спілкуватися із ним, обраним стає народом нашим.
Senta lupois. Скоро буде квантовий біополімерний перерозподіл. Тому що зміниться симфонія вашої октави: ритм і темп її. Цьому сприятимуть мозкові імпульси наших енергій, які й формуватимуть велику точку перерозподілу енергій 11:11:11. Малюйте світ новий веселими фарбами райдуги. Малюйте і живіть – лише це шлях до візерунків наших – ваших.
Morato sembella. Якщо злі живуть поруч із добрими, їх треба вбити. Але не обов’язково смертю. Гідним чином покарати – їхня карма цьому сприяє. Тому що є набагато гірша смерть, аніж просто смерть. Ті, хто не живуть у житті, скоро у все це залипнуть. Бо злі – це мертві. Хай не заважають дихати живим. І не важливо, чиєю рукою буде зроблена кара: людською чи природною. Люди бояться від того, що живі. Вони не цінують життя і не варті жити взагалі. Тому я вітаю глобальні катаклізми на землі. Хай сиплеться на вас лихо, як і гній ваш сиплеться на землі. Ібо же кожному по заслугах його воздасться. Тому глобальні катаклізми та інші катастрофи – це ніякі не аварії планети. Це просто ваші думки. Хто вам лікар, що вони – ганебні? Ви заслужили на цілий кінець світу, а не його частини. Кінець світу свого і його. Його для вас. Але не для інших. Тому що інші стрічають початок, тоді як ви зариваєте себе у могилу. Тому я вітаю тебе, містер апокаліпсис, і запрошую на землю. Перепрошую. Але. Так. Треба.
Alani. Я люблю спілкуватися з людьми. Особливо із вашими очима. Тому я дивлюся. Чому? Бо я не людина і в мене очей немає.
Zabretta Lelilafina. Всі люди добрі, але не всі вони знають про те, що люди – добрі. Тому я говорю до них. Словами – інакше вони мене не розуміють. Не хочуть розуміти. Не хочуть. Не хочуть – ось де головна проблема. Не хочуть від того, що хочуть. Тому і не можуть. Але я можу. Я можу казати до них. Я говорю до вас, люди. Я говорю до вас. Тому слухайте, бо інакше мої слова будуть для вас останні. Тому що немає істини серед них, людей, які ходять по землі. Вони вважають себе Творцем, але не роблять нічого, що робить Він – лише зворотнє. Тому кінець світу. Але буде начало: для всіх, хто істину побачить – нічого не бачить. Любов і вічне благо на землі.
Paradej Jakno. Якщо ви позитивно мислите, вас оточують позитивні музи – нуми. Мисліть у гарному напрямку – без горщика із днищем. Бо може бути гірше. Якщо ви не послухаєте мій кінець світу через свій, нам буде погано: я помру і ви помрете. Так ніхто не врятується – так ніхто не прокинеться. Тому що наші з вами аншлаги забезпечені глухонімою ватагою. Якщо ви не станете на мій правий бік, ми будемо помирати разом: у пристрасній агонії зі сльозами на очах. Тому я любитиму вас мовчки і молитимусь про себе – сьогодні я дихаю. Не твоїми вустами – чужими, а рідними і далекими від того, що близькими – своїми. Бо це вуста Бога, а не людини, ви чуєте мене? Це вуста Бога – ви себе чуєте. Я скоро помру. Тому прошу вас жити вічно. Якщо ви себе не чуєте, ви теж помрете дуже скоро.
Palegra. Якщо ви почнете мислити позитивно, ваше життя набере деякий зміст. Бо життя – це відсутність змісту. Саме тому він і є. Хай Бог допомагає? Я сам собі бог. Але без Бога я не Бог. Життя? Ви і поняття не маєте, що з вами буде опісля життя. Але це буде не довго. Скоро ви помрете і почнете жити – народитесь і знову – це буде ваше духовне просвітлення і вище блаженство.
Zotto Zaruta. Взуття має носитися на ногах – це його призначення. Одяг має носитися на руках – це його призначення. Людина має стати Богом – це її призначення.
Zarocca lelagra Apofigeus. Ви духовно зрілі, коли духовно світилися минулими сторінками. Тепер ви ті, хто ви є і ніхто інші – Боги серед ясного неба. Сонце світить вам пліч-о-пліч. Разом іде дорогою додому. Вам більше не потрібні слова – мовчання вам своє присвячую. Ви готові згадувати мову Богів – свою мову. Вона проста, бо її немає. Тому і легко вчиться. Її можна виражати будь-як, але я поки що рекомендую вживати англійські символи, переплетені любов’ю. ЇЇ силою, коли хочете – відсутністю її. Саме тому вона – найперша в алфавіті... Ця Любов. Більше вам не треба говорити мовою людиною, бо не люди ви, а Боги. Скільки вам повторювати треба, щоб ви повірили? Не бачите крил своїх? Якщо ви їх не бачите, це ще не значить, що їх не існує. Ви всі – Ангели живі. Я кажу так, бо крила ваші бачу. Я бачу все на світі – я нічого не бачу. В мене очей немає, але є в того, хто не є. Тому далі писатиму словесами Богів і тільки – я нічого не писатиму. За мене пишуть інші – інші вони. Їхня сила розуму зі мною говорить – відсутністю сили. Божа мова складається із форми вираження вашого. Я зроблю так, щоб ви усе зрозуміли. Для цього не треба вживати слова людей. Тому, що готував я вас до блаження вищого. Це було не довго: вам було досить попередніх сторінок цієї книги блаженної – тепер ви підключені до вищого каналу Творця і Любові його. Я пишу слова Богів – відсутністю слів. Ви чуєте мене, бо нічого не чуєте. Пропускайте наступні слова, через канал своєї духовності. Вам не треба їх розуміти – лише пропускати – так вони мені кажуть. Це вищий пілотаж, коли подумати. Але я не думаю. Не думайте і ви. Просто пропускайте Любов через себе – лише так це буде все. Треба вам це чи не треба – вирішувати вам. Але я пропоную духовне щастя і радість усюди: на землі та під землею, над землею і в землі, у воді та у вогні, у траві та на траві. Бо скоро рік під номером 2012: гармонічна конвергенція (Любов) розхитає усе на світі, що є у вашому світі та за межами його – таке відбувається один раз на тринадцять тисяч років. Я просто хочу, щоб ви були готові. Готові до цього і всього іншого. Читайте мене, бо – ваша Книга, покірний слуга і пророк його Агні. Тому слухайте. Божа мова складається з нічого – у ній є усе на світі. Вам досить пролонгувати нові ієрархії через власну структуру – там буде Рай. Вічна любов і духовне блаженство, велика перемога і вічне блаженство. Духовна вічність, коли хочете. Але ви нічого не хочете – там буду я. Бо говоритиму з вами любов’ю – усіма символами доступу. Розумійте мене і зробите так. Бо це програма на порятунок від кінця світу – я закладаю її. І не я один – у мені багато інших нас. Усі в мені сидять. І всі вони працюють через мене – лише я у матерії. Хоча є багато знайомих, які володіють інформацією щодо кінця матерії 2012 – вони володарі. Точка стику сублімації квантово-просторної гіперпростірної у 2012 році під номером 11:11:11.
Zuzulu. Ми завжди Його діти, але не завжди робимо вчинки, гідні Його дітей. Я нічого не кажу – за мене Вони мовчать. Я нічого не пишу – я просто записую за Ними. Тому складаються слова про Них і мова Їхня. Вона стане вашою, коли ви станете Мною. А так буде. Ібо же так сказав мені Господь. Ви станете Мною, а я – Ним. Так ми станемо Богами. Тому слухайте, як.
Paradogmeus. Це все жарт. Я жартую із вами. У самі комори до синього моря. Там, де ліс і гори, широкі діброви. Я жартую із вами. Я жартую із вами про Бога. До любові без нього і змога, де про нас і про нього у кого. І про них і про всіх якомога. Дуже скоро знайдеться підмога. Але буде бадьора дорога. І всі люди по ній якомога. Всі чимдуж увивихорі будуть. І надунуть надуть все забудуть. Якомога питаю про Бога. Чи дорога у серце де Лога? І чи буде фортуна у Мога? Чи на виході стріне підмога? Чи не забракне слів, питань, запитань? Чи не залишить мене, себе і Кеге? Чи не розтопче і нас, і його, і Мого? Але. Чи не забагато слів, питань, розтавань, вам не здається? Своє мовчання вам присвячую – в ньому в Рай дорога.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

terra incognita

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© вомбат, 22-01-2007

Слова на музику... - пісня.

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 19-01-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77276110649109 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …