Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31736, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.188.44.223')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Памфлет

Якби була жива моя мама

© Пані Дереза, 05-01-2012
Якби була жива моя мама, то вона би сказала так: «Дєвочки, новий рік зустрічаємо у полі, на дорозі, бо треба відбити Юлю від того Бармалєя. Бо чого б це вона мала йому мовчати, коли воно - така брехлива гадость.»

А тьотя Рая Яценчиха добавила би зі спокійним переконанням: «І подлєц  до того ж. Як той чорт з мішка! А насправді - розбійник!»

«Та й апетит на свіжому повітрі кращий і сто грам краще пється», - добавила б тьотя Наташа Луценчиха. Може знайомі хлопці-міліціонери попадуться, то  - підсоблять. «Вони ж в курсі, і хто скільки бере на дорозі, і як правильно дати» -  треба їх просто добре пригостити, а старшим заплатити. А ті уже самі домовляться з конвоєм."  

«Правитльно, кума, - підбадьорить Галочка, тобто моя мама і продовжить,  - перекриємо  дорогу автозаку довгим святковим столом і напишемо лозунги великими літерами: «Рєбята, ШО ВИ В САМОМ ДЄЛЄ! МИ Ж - СВОЇ.  МАЙТЕ СОВІСТЬ! ПУСТІТЬ ЖІНКУ ДОДОМУ! КРАЩЕ ВИПИЙТЕ ЗА НОВЕ ЩАСТЯ!».

«І так все треба зробити, щоб було справжнє свято: з фейервеками, шампанським, мандаринами, оркестром, прожекторами, телетрансляцією і великими екранами, як на стадіонах. Дивись ще і ми станемо знаменитостями та зірками. Хахаха!»

«А Женя, Юліна мала, нехай організує і приведе однопартійців, однодумців, свідомих, ворогів Бармалєя, байкерів:  усіх знедолених жінок, усіх тих, хто хоче виявити свій протест, заступитися за матір, хто хоче заробить за участь у масовці, ну і звісно, тих кому нікуди діватися у передноворічну ніч. Бо той пройдисвіт, мутант совєцький,  внушає народу імідж нікчемного пса, який у теплій конурі, захоплений своєю новорічною кісткою прогавить сірого вовка, ну і сам тоді здохне покірно, віддаючи у вовчі зуби беззахисне немовля.»

А тут і тьотя Люда Бринзиха вклинилася б: «Ні по собі знаю, жіночий рід не такий. Суку не втримати ласою кісткою у теплій конурі, коли її дитя в  небезпеці. Тому, коли Юля закована на ціп, Вовкулаці – роздолля в Україні, як у глупу ніч: хапати можна кого хочеш, біситись з жиру можна як хочеш,  хоч на фарш-тартар мясо ніжне немовлят наших пускати.»

«Перекриваємо дорогу, бо навіть доросла дочка потребує матері, бо якийсь той рокер у неї непутящий, а Бармалєй тільки і вичікує, щоб і її підловити» , - уже б і тьотя Клава Чорноусиха піддала би жару. «Нехай церква цьому антихристу анафему проголосить, а якщо своя боїться це зробити, то нехай зарубіжна його прокляне . Йому до зарубіжної церкви буде багато важче дотянутися, зато уже по Ю-Тубу цей прокльон вся Україна підхопить».

« До речі, дєвочки, чи «розвідка» уже дізналася по якій дорозі, куди і коли повезуть Юлю, будь вона неладна, ще й через неї нема серцю спокою?!»

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

До речі, дєвочки...

© Ганзенко Олексій, 06-01-2012
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0315330028534 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …