Шукаю такого щоб зрозумів і підтримав мене в скрутну хвилину. Хто просто буде поруч, коли мені буде добре і погано. НЕВЖЕ Я ТАК БАГАТО ПРОШУ? Мені треба так мало, щоб біля мене просто хтось був, з ким можна просто поговорити, з ким можна просто помовчати. Можна просто помилуватися закатом і зірками, з ким можна посміятися над фільмом, з ким можна просто мовчки послухати музику, кого можна нагодувати своїми кулінарними витворами. З ким можна поділитися наболівшим. Кому можна прочитати свої твори, показати свої роботи. Кому можна зателефонувати в любу хвилину, просто тому що стало сумно чи просто в думці промайнув. Чи просто треба поділитися, що посварилася з подругою через якусь дрібницю і він не буде сміятися, а допоможе вирішити проблему. Потрібен такий з ким можна просто попити чаю чи кави. Просто прогулятися. Я дуже люблю прогулянки. Потрібен такий який поділиться своїми проблемами і ми разом будемо їх вирішувати. щоб в наших стосунках не було брехні, тому що вона не потрібна. Ми пройдем через горе і радість тримаючись за руки. Ось такого я шукаю. і саме через це я сама. Мені просто не всеодно хто буде біля мене...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design