Вітаю усіх гаківців із альманахом.
Зайшла за лінком, завантажила, прочитала і була прикро здивована, тому хочу висловити з цього приводу свою думку.
Перше, що мені кинулося в очі, то це те, що тут нема жодного твору найкращих гаківських поетес - Уляни Галич і Ніки Новікової, а також мого улюбленого поета Бориса Бібікова. При цьому редколегія відібрала по декілька творів тих самих авторів, і сладається враження, що вся проза у альманасі або Павлінина, або Юрія Кирика. Автори достойні, я не маю нічого проти, деякі з цих творів навіть є серед моїх улюблених. Але я думаю, що жоден з них не постраждав би особливо, якби у альманах взяли лише по одному творові, тим паче, що вони друкуються й в інших альманахах.
Та сама ситуація з авторами, які успішно видають власні книжки. Маю на увазі Антона Санченка й Олексія Ганзенка. Думаю для них нічого не важить той факт, що їхні твори додали до електронного збірника текстів, а от для молодого поета, який ще не знайшов видавця для своїх творів, це могло б стати поштовхом до подальшої літературної творчості й навіть допомогло би видати книжку.
Гадаю, якби редколегія вибирала не більше одного твору одного автора, а також не використовувала творів, які вже друкувалися, то альманах став би цікавішим і викликав більше інтересу серед потенційних читачів.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design