Поки весь світ у пошуках поєднання ідеального кохання та шаленого сексу, я шукаю – гармонійний смак класичної кави. Випито вже декілька чашок, але компромісу не досягнуто. Занадто солодка, занадто слабка, трохи гіркувата, перепалена і аж надто проста…
Щоразу, коли готую каву, я мовби збираюся на побачення. Припустімо, чепурюся, сподіваючись чогось надзвичайного. З кавою теж саме – роблю тонкий помел, засипаю і ніжно втрамбую потрібну кількість, при цьому зберігаючи ще паруючий й теплий аромат щойно змелених зерен. Та зрештою така бажана зустріч – розчаровує, а ковток напою – знуджує. Можливо, вся справа в надмірних очікуваннях, чи взаємини з партнером приїлися?
Т а в будь-якому разі приходить момент, коли готовий піти на крайнощі і обираєш нетрадиційні стосунки. І починаються експерименти: додаєш трохи какао, граєшся з ваніллю та корицею, запрошуєш третього – десерт. Виходить щось на кшталт шоколадної суміші з екзотичним апельсином, а не кава. В таких стосунках почуваєш себе спустошеним і розбитим, де є лише інтрижки або просто одноразовий секс, а кохання так і немає.
І саме тут вирішуєш пригальмувати, взяти невеличку паузу в стосунках, щоб знову відчути свіжий подих знайомого смаку. Адже щоб врятувати шлюб і уникнути розлучення – потрібен перепочинок або краще ціла відпустка. Отак і я – позаграваю трохи з чаєм, пофліртую з соком, а вже за тиждень з нетерпінням чекатиму зустрічі з кавою, яка ніколи не зрадить.
Кохання з першого погляду у мене переросло у вічний роман з кавою.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design