Як весело, ах яке небо.
Розчарування, як і час на смак стікає сіллю і молоком. Димним молоком вгору, голки в подушечки пальців.Все ще стараюся. Вчора? Ніі...Це було не вчора, бо імена і дати значення не мають. Головне, що це вже було, або ще буде. Неважливо. Так ось, колись я перестала старатися, це було приємно і вільно.
Скількома ножицями іржавими відрізала душу разом з пасмами тонкого волосся? Давай загадаємо бажання. Дірки на місяці, дірки в кишені, місяці ловлять один одного за хвіст і роки, як Уроборос пожирають самі себе. Тільки не безкінечно, а всьо 365 днів, скількись це в годинах і може в секундах. Я, знаєте, їм не довіряю. Проте, перевіряю чи не забула виділити комами. Вчора(знову!!!) хтось з моїх помер. Він загинув без мук і страждань, залишивши їх нам по собі.Тепер порожньо і страшно, але плачу тільки за звичкою, як плакати за померлими. Неприємна слизька рідина на пальцях, від цього нерви набухають і давлять горло.Роздратованість нескінченна, і вдень мріється, як тільки вечірніми ночами, такими світлими від зірок.Десь в твоїх руках станцює Доля, сміючись і плачучи над нами. Хто дозволяє робити якісь висновки, коли барабанів втома вдома, і ненавиджу птахів. Не всіх!
Роздратування, як і час на смак стікає вогнем і перцем. Набирається в криницю, навчитись би ним керувати, без права наказувати. Один балкон, на одну голову - все, що я хочу. А чому так? Бо ніхто не має права. Вдихнути, і не похлинутись димом. Вдихнути і знати, що ти можеш це випустити з себе.Очікування завжди вбиває, а розслабитись не вдається. Будь поряд, просто будь поряд.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design