Не залишай себе на мене душа твоя людино моя з фіолету вітер дерева цілує коханець палко сонце заходить дощ музику слухає в твоєму балконі течуть вени порвані дроти а хтось на даху розпиває вино він манить мене не вмерти а просто навчитися літати крила янголів з попелу створені мабуть тому він взлітає вгору хоче повернутися колишній до того кого не існує і зраджує тут же віртуальність стала грою день втрачений забагато місця для інформації не залишай себе на мене душа твоя людино моя з фіолету а я огидна прочитай навпаки і тоді не повіриш очікування перетворюється у вбивство немає місця для чужих думок замало інформації в кого можна вкрасти це як йти по-англійськи пішов не прощаючись обіцяв написати чому дорога моя людино душа твоя з фіолету моя ультрамарин розбавлений індіго і синьою звичайною кава густа патока солодка стікає з шрамів і ран що все ще нагадують про себе хоча просто чухаються згадую коли був перший і м"ягке світло лампи блискає десь на дворі значить скоро загримить і захочеться писати не вмерти а просто літати дорога моя людино усвідом це навіщо знайомі літери шукати подорожнього вітер заплутався в словах і гіллях небо опускається все нижче йому пора кинути пити як це все буде давай забувати бо завтра нас не існуватиме дорога моя людино.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design