Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95748

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 31115, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.46.36')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Казка для дорослих

Злидні-2

© George, 02-11-2011

Десь, колись, в якійсь країні

(200 гривень)



Президенти сиділи темної ночі і дули віскар, чи то на Говерлі,
чи в Межиріччі, а мо…
Та одін хрін…
Президентам - їм як і алікам – логіка по барабану і нижче плінтуса….
Бамбурять і квит.
На їх мові це значить – рєшать вапроси…
Нещасний народ ті Президенти.
Не мають ні дня, ні ночі – все за народ думають, за Країну…
Їдять  похапцем всіляку гидь-бридь…  і  все це  в ім.’я народу та на його честь.
Народе наш  придивись !!!
Віддай належне самопожертві твоїх очільників…
Бо для народу і країни – вони на все готові – немає таких вершин самознищення та убивчого мазохізму, які вони б не здолали, щоби народ уже нарешті по самі помідори в’їхав, як вони за нього стоять.
А народ чомусь не вкурює….
Народ дивися –
оті риголєтні суші-мушлі, креветки-устриці, вирощені на благодатних асенізаційних водах Бейджінгу – може споживати  лише справжній герой і лицар.  
А коли все це ще й запити смердючим оцтом дому Періньон під запашний Рокфор - то лише  прополіскування хранцузько-альпійським Евіаном частково рятує..
Апостоли кривди, аваддони чеснот і  гральні чаші людських чеснот  -  президенти-стоїки  самовіддано дують ямайський ром та сміливо заливають у свої бебехи самовграйні віскарі ірландських гумористів-бізнесменів…
Не мають часу навіть щоб дівок якісно зіпсувати, а лише на ходу дефлорують,
а може депонують, чи депопсують…
Хрін від редьки не солодший.
Кароче – тягнуть лямку у ярмі влади за нас невдячних. Думи тяжкі пережовують, відповідальність нестерпну тримають – а  ні фіга одначе не виходить…

Важко видихнув один з них (президент-леприкон) -  і тихо шепче (щоб хитрий народ не учув) :
- Оце-осьо я тако-о ото помислив, і ясно-преясно бачу – нарід у нас якийсь бракований, чи що…, -
Інші президенти  схвально кивнули мудрими, і великими, як у лосів головами.
- воно то так, але гляньте -  в інших президентів ні народу, ні території – одне гуано, а живуть як шейхи із піщаних пустель…- проскрипів президент-мрійник.
- Ні-ні, що Ви ? То їм  просто трохи пощастило. Бо як би у нас того гівна були б такі ж купи – то і ми б так жили, як Росія із смердючим газом, - сказав президент-мрійник.
- Та ні, газ як і гроші – не пахнуть, запах їм додають штучно, сказав президент-інженер .
- Хлопці – є ідея ! А давайте Землю продамо, а за ті гроші завеземо собі іншого народу – а цей виженемо нафіг у світи широкі…., - замріявся президент-практик.

До скону віків  могли б отак ті президенти балагурили темними ночами, якби чарівний і пізнаваний та непізнаний Санта Фуегас не засліпив їм та не позбавив звичної обережності.
Не почули вони ні перших півнів, ні других…  ні третіх…
І сталося те, що сталося – зблиснуло сонячне світло – і їхні людські личини заколивалися, набубнявіли пухирями і спливли долі -  і  тоді весь Народ побачив, що тоті Президенти і не були ніколи людьми -  а були старими, засопляними, миршавими, непотрібними і недолугими Злиднями…

Міцною рукою Народ узяв погану мітлу, бо всі добрі мітли ті Злидні вже давно розпродали – і вимів той Непотріб геть на смітник історії…
І пісець тим Злидням !!

А раз казочці кінець – президент на холодець !!!


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

де б то взяти таку мітлу

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© рор, 11-11-2011

Гарна казочка для недітей. Одне лиш:

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© Наталка Ліщинська, 03-11-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.5879898071289 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …