Спочатку відловлюєте необхідну кількість слонів. Якщо у вас плем"я невелике, можна цілком обійтися одним слоном.
Після того, як слони відловлені і покірно очікують, поки ви їх нафаршируєте, підготуйте необхідну кількість пакетиків вермішелі "Мівіна" *.
* Вермішель "Мівіна" береться у розрахунку 1 пакетик вермішелі "Мівіна" на одного слона.
Далі, можливо, вам знадобляться навички дресирувальника слонів у цирку та влучного метальника дротиків.
Ви підходите до тварюки, тримаючи пакетик з "Мівіною" за спиною, щоб тварюка не сказилася та не втекла передчасно.
Ласкою та лагідними умовляннями ви змушуєте тварюку відкрити рота. Можна спочатку для цього використовувати банани.
Як тільки тварюка відкриє свого рота, підносячи хоботом банани, ви влучно та непомітно для слона вкидаєте туди ж і пакетик вермішелі "Мівіна".
Тварюка пережовує банани разом із вермішеллю "Мівіна". І ковтає.
УВАГА! Якщо тварюка не проковтне "мівіну" з бананами, - все пропало! А ви, можливо, більше ніколи не їстимете фаршированих слонів! Тому, поки слон не проковтне їжу, продовжуйте стояти і лагідно усміхатися, ніби нічого й не трапилося.
Ковтнув? - Все. Перший етап подолано.
Далі готуєте "слона, фаршированого "Мівіною"", як звичайного слона.
Коли слон зовсім готовий, збрискуєте його зверху лимонним соком.
Смачного!
ФЕЙСБУК. Клуб любителів "МІВІНИ".
INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 30348, 214, UNIX_TIMESTAMP(), '77.121.194.239')
Ответ MySQL:
1062 Duplicate entry '7466556' for key 'PRIMARY'
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design