Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51056
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 30140, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.223.21.5')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза афіша літературної акції

Фестиваль "День Незалежного Поета"

© oxigen, 07-08-2011
Уже три роки поспіль літоб'єднання Sevama проводить

фестиваль   "Д е н ь   Н е з а л е ж н о г о   П о е т а"  (ДНП),

перші два ДНП пройшли у Львові в університеті ім. І. Франка,

третій відбудеться 23 серпня 2011 р. у Івано-Франківську.


Місце: 12:00 - центр міста; 16:00 - Культурно-мистецький центр "Є" (вул. Незалежності, 31)


Учасники фестивалю "День Незалежного Поета у Франику" – члени Спілки письменників і незалежні поети з усієї України.

Цьогоріч гостями Івано-Франківська є: Арсеній Барзелович, Василь Кузан, Діма Княжич, Заза Пауалішвілі, Іван Гентош, Іван Сергієнко, Ігор Павлюк, Катруся Матвійко, Микола Ільків-Свидницький, Михайло Жаржайло, Оксана Мазур, Оксана Шафаревич, Оксана Яблонська, Роман Лаврентій, Юрій Рудницький, Юлія Смаль, Юрій Сорока, Ярослав Чорногуз і багато інших поетів (модератор Оксана Яблонська).

Пісні виконують відомі поети-барди Олексій Бик, Олег Король, Юрій Рудницький і поет-бандурист Ярослав Чорногуз.

Вітають гостей місцеві автори: Адель Станіславська, Василь Мороз, Ірина Мандич, Ірина Тарновецька-Мороз, Марія Дзюба, Олег Гуцуляк, Оленка Бараненко, Олеся Овчар (модератор Олеся Овчар).

Цьогоріч на фестивалі звучатиме поезія і проза для дітей (о 12-00 у центрі міста) та дорослих (о 12-40 у центрі міста та о 16-00 у КМЦ «Є»). А родзинкою фестивалю є презентація збірки українського поета зі Швейцарії Назарія Незнаного.

Контактні особи ДНП-2011 – Олеся Овчар (Івано-Франківськ) і Оксана Яблонська (Київ).

http://sevama.uaforums.net​/
sevama.poet@i.ua

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.94759392738342 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …