Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51000
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2957, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.110.162')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза неясний

лист

© Нетой Хто, 17-12-2006
Привіт! Мені трошки холодно без тебе. Хоча з тобою я, по суті, ніколи й не був. А це говорить про те, що цілком можливе тепло, яке я мав би від тебе отримати, виявляється просто:
1. Вигаданим.
2. Вимріяним.
3. Таким бажаним.
Такими є перші ознаки твого тепла. Того твого тепла, яке я в ідеалі мав би від тебе отримувати. Однак, погодься, ця їхня кількісна першість зовсім не вказує на першість якісну (першопочаткову, архаїчну, таку, яку, як би це не абсурдно звучало, я отримаю від тебе в результаті. Тобто тоді, коли відкрию тебе собі, або тоді, коли ти відкриєшся мені).
А поки що мені трошки холодно без тебе. Я ще [дивно, пишу про тебе і тобі, а ти отак, нічого не знаючи (тобто знаючи, очевидно, багато, але не знаючи основного), зайшов видруковувати фотки до ательє навпроти. То ти ще й фотограф? Чи це просто хтось дуже на тебе схожий?] не будував таких конструкцій, будуючи стосунки. Хм. Спершу моєю метою було заінтригувати і в результаті завоювати тебе. Але коли ми перетнулися (нарешті! ура! сталося!), я чомусь забув про свою спершу-мету. Набагто важливішими діями з мого боку, як мені здалося (а на свою інтуїцію я ніколи не скаржився), повинні стати дії, спрямовані на те, щоб не відлякати тебе. Отак, якщо говорити мовою філософів, що вони часто (а деколи й влучно) використовують дефіси у своїх творах, моя спершу-мета перетворилася на мету-після-вражень. Тепер важливим було не заінтригувати. Тепер мене бентежить інше - як тебе не злякати. Ось так, використовуючи термінологію одного зі згаданих вище філософів, перехід від спершу-мети до мети-після-вражень став такою собі веселою і пізнавальною ілюстрацією до твердження того мислителя про те, що сенс життя полягаєу проектуванні, плануванні і частково прогнозуванні. З твоєю появою у мене (ні, з твоєю появою у моїх думках), виходить, з'явився сенс життя. Я постійно проектую, планую і частково прогнозую ("частково прогнозую" слід читати як "мрію"). Добре з того, що я удосконалюю, змінюю і переробляю ці свої проекти і плани.
Просто, знаєш, дуже не хочеться стати кількісною одиницею з учасників твого фан-клубу. Хочеться стати одним. Для тебе.
А поки що мені трошки холодно без тебе. Це ж не надовго?

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.81714606285095 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …