Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51002
Рецензій: 95741

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 29492, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.88.249')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Зорі у кишенях

© Альона Загребельна, 11-06-2011
...Нам  падали  зорі  у  кишені,  а  ми  так  і  не  могли  зрозуміти,  що  це  -  не  сон...  Про  те,  що  це  не  сон,  нам  завивав  вітер  усю  нашу  першу  осінь,  курликали  журавлі,  відлітаючи  у  вирій,  і  шурхотіло  пожовкле  листя.  Про  це  скрипів  під  ногами  взимку  сніг,  а  мороз  вимальовував  ці  слова  інеєм  на  наших  вікнах.  Про  це  плакав  перший  березневий  дощ  і  скиглив  пасхальний  цековний  дзвін...
     А  потім  все  раптово  змовкло:  І  дощ,  і  курликання,  шурхіт  і  дзвін.  Лиш  гучно  мовчала  тиша...  Було  страшно,  і  ми  знову  не  знали,  що  робити  далі  -  плакати  і  тікати  одне  від  одного  назустріч  самотності  чи  усміхатися  і  радіти  нежданій  свободі  та  раптовому  праву  вибору.  Це  було  складно  для  нас  обох...  Тому  ми  плакали,  тікали  кудись,  сміялися,  а  потім  поверталися  на  край  того  світу  -  в  яскраву  сонячну  кімнату  з  картиною  Мадонни  на  стіні.  Ми  поверталися,  щоб  через  деякий  час  нам  знову  гостро  захотілося  самотності,  щоб  знову  стукіт  годинника  відмірював  кілометри  годин  у  роздумах  і  надіях,  і  щоб  одного  вечора  хтось  із  нас  знову  когось  недочекався.  В  ту  мить  і  тиша  змовкала!
     Все  було  надто  складно...  А  потім  щось  пішло  не  так:  збився  ритм,  і  годинник  почав  відмірювати  для  нас  із  тобою  час  окремо.  Зі  стіни  вже  не  усміхалася  Мадонна.  І  лиш  тоді  ми  з  тобою  зрозуміли,  що  це  був  не  сон!  Та  нічого  вже  не  змінити,  занадто  багато  часу  було  втрачено.
...І  тоді  раптом  захотілося  зорів  у  кишені...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Саня Сакура (Чучаєв), 14-06-2011

А потім все раптово змовкло...

© Ганзенко Олексій, 13-06-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.74035310745239 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …