Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51041
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2941, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.134.87.95')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза рефлексії

Кольори

© Сергійко Колос, 15-12-2006
                                                    Кольори

     *Чому ми, народившись прекрасними безтурботними немовлятами, виростаємо і перетворюємося в більшості своїй на безжалісних монстрів?  Чому, знаючи про таїну Вічного Руху, ми віддаєм перевагу штучним уявленням про скінченне? Твоя смертність, кінцевість,  фінальність – то лише страх, який тримає тебе в щипцях покори перед невідомим. Кольори життя зафарбовуються дешевими фарбами примітивізму та однотонністю сліпоти.
     *Рух має напрямок. Рухатися вперед, торкатися нових сфер та реалій – все стає простим та складним одночасно. Будувати кар’єру, думати про те, про що  ти зобов’язаний думати – передбачений шлях руху, в кінці якого майорить чорною пусткою в просторі смерть. Або наше невідання того, що там…
     *Страх має в своєму арсеналі достатньо фарб, якими коригує світовідчуття людей. Заляпавши зловіще чорним ЩОСЬ ОТЕ в кінці життя, яке є таким ж логічним як небо над головою у всій його безмежності, він ставить людину перед стіною, обійти яку нереально. Вічний страх для вічних дурнів. Навіть закономірність придумали буцімто не бояться тільки дурні. Хоч насправді не боїться той, хто не боїться бути ВІДВЕРТИМ З СОБОЮ.
     *Кольори – це риси твого життя. Ти можеш доповнювати їх своїми барвами, а то й взагалі самому малювати… ТВОРИТИ. Знайти свій колір – отже відшукати серед безлічі варіантів своєї особистості щось сокровенне СВОЄ.
     *Хтось дуже сильний закрив людям очі на кольори життя. А самі кольори звів до ролі не більше ніж просто тла, на якому відбувається рух. Без життя, але з правом на існування.
                                                
                                           ***ОЧИЩЕННЯ***  



Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7567400932312 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …