Судячи з коментарів у попередньому топіку "Відроджуємо альманах Digital романтизм!", гаківці більше схиляються до створення ред. колегії, що буде формувати альманах.
Цілком поділяю цю думку і пропоную почати збирати.
Пропозиція така - хто хоче потрапити до Редакторської колегії нового випуску альманаху Digital романтизм, залишайте свою кандидатуру у рецензіях.
Пропоную тиждень на збір кандидатів. За підсумками визначимо розмір та функції редколегії.
Чекаю на Ваші пропозиції і кандидатури
Примітка 1
Розумію,що логічніше було б писати не себе, а інші кандидатури, але як дізнатися чи згодні ці люди бути в ред. колегії? А крім самих себе ми, хіба, можемо відповідати за когось? Тому і пропоную спочатку зібрати бажаючих, а потім уже серед них обрати гідних.
Люди що зголосились бути у ред. колегії (наголошую, вона ще створюється - це лише претенденти, з них потім буде обиратись колегія)
1. Сергій Мисько
2. Надія
3. Юрій Кирик
4. Валерія
5. Олена Юкіш
(для того, щоб ваше прізвище з'явилося у цьому списку, достатньо залишити рецензію зі своєю згодою під цим твором)
Примітка 2
Дуже мудре зауваження, від пані Вікторії - http://gak.com.ua/review/61421
Виставляйте ВЛАСНІ кандидатури, а не тих кого ви б хотіли бачити в колегії, я дуже багато кого і де хотів би бачити, але мої бажання це одне, а реалії це інше.
Я теж, так само як і ви, ніколи не створював альманах, значить за вашою логікою і не маю цього робити? а якщо далі розвивати то ми всі б досі ходити не навчились. Давайте вчитися разом.
Якщо, особисто, у тебе є вільний час і бажання допомогти у створенні альманаху подай кандидатуру.
Зараз цим готові займатися - пані Надія і пан Сергій чи 2х людей достатньо для створення альманаху?
Припиніть, будь ласка, безглузді сварки в рецензіях. Створюємо редакційну колегію, а не загін бойових тролів.
Примітка 3.
Набір у редакторську колегію завершено. До неї увійшли
1. Сергій Мисько
2. Надія
3. Юрій Кирик
4. Валерія
5. Олена Юкіш
Примітка 4
Вибачайте, дуже невчасно мене підкосило здоров'я.
Висловлю свою думку - за такої кількості бажаючих відсіювати когось вважаю недоречним.
Отже, редколегія буде складатись з перерахованих вище людей.
Прошу їх зв’язатися зі мною за телефоном -8-093-7269722.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design