Проста школа...Музичний клас...
Чотири учиниці сидять в класі створюють пісні для гуртка кейон!
Її учасники Мізура Сенпай-барабани завжди весела.Аму Юкарі-баз гітара розумна боїться бути в центрі уваги.Надесіка Юйї-на клавіші грає від чотирох років і виходить з усіх ситуацій дуже легко.І нарешті я Хінаморі Харука-головна гітаристка.
А почалося це все в старшій школі коли я вибирала в який піти гурток.Всі знали чим зойматися я одна не змогла вирішитя за два тижні куди піти так було всого багато чого я не могла би зробити.І на решті я подала заяву в кейон.Спочатку я зразу захотіла піти,але там було дуже весело і я незмогла піти.Після школи ми пішли в муичний магазин де я мала вибрати гітару мені не вистачало грошей і Мізурі,Аму,Надесіка вираішили мені допомохти.Ми найшли роботу але там багато не платили і я вирішила купимо дешевшу гітару.Хотя я дуже хотіла цеї і Надесіка запиталася мене ти дуже хочь цієї гітари? і вона пішла і попросила понижити ціну до 50є і робочі понизили оскільки її батько шеф цого магазину.
Я почала вчитися мені дуже допомоголи я не встигла добре взятися за роботу а уже перша контрольна.Надесіка і Аму написали на 100% Мізурі і я на98%здали.
Усе думаєте так просто ні вчилася я грати на гітарі 5 місяців.Ми стільки встигли за цих 5 місяців зробити,і були у нас всякі пригоди що ви навіть не приставляєте.За рік ми стали профісіоналами і виступали на концертах і в чесьт того що гарток називався кейон ми назвали так свою групу "Кейон" ось так закінчився для мене рік.........
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design