Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51041
Рецензій: 95785

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 29046, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.14.130.24')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Соціальна драма

Тобі напевне цікаво

© Богдан Ступак, 03-05-2011
Тобі, напевне, цікаво, чому я погоджуюсь з твоїм черговим статусом вканаткті про самотність та нерозділене кохання. Я, котрий ржав і давився поп-корном на наступний день після того, як розстався з коханою. У котрого незабаром з’явилася ще одна й завзято малює мені всілякі сердечки на стінці в тому ж контакті.
А ти знаєш, в чому секрет успіху доктора Хауса? Так, саме того доктора Хауса, на якому ви всі підлітки так показилися. В тому, що він цинічний. Щоб не трапилося з ним або з якого пацієнтом, йому все те до одного місця. Він не переймається.
І я не переймаюся. Мені все одно. Ти ж не знаєш, що я здоровий і щасливий (?), навтіь, трохи (занадто?) самовпевнений хлопець ридаю ночами в подушку, поки ніхто не бачить... що я сиджу і відчуваю себе гіршим за собаку, бо знайшов у неті розумну статтю, а Вона завела собі цуцика... що я днями не знаходжу собі місця, бо як так можна: казати "кохаю", коли насправді не кохаєш, ба навіть через три дні взагалі не хочеш стосунків і сам пишу в смсці це "кохаю", бо боюсь знову лишитися один.
Ти ж, напевне, й не усвідомлюєш, що всі твої проблеми не цікаві суспільству. Ти й сам йому не цікавий. Суспільству потрібно лише отримати від тебе все, що йому необхідно й натомість воно дає тобі ілюзію того, що ти не сам. Нещасний - значить нездатний дати суспільству нічого по-дефолту. Тож, я вдягаю маску здорового, щасливого (?), трохи (занадто?) самовпевненого хлопця. "Смерть одного - трагедія?". Зацитував фразу Сталіна?? У Києві сьогодні померло 2000 чоловік. Смерть одного - статистична похибка. І взагалі, ви, підлітки, дружно передрали цю фразу на свої сторіночки з помилкою: смерть Одного - трагедія. Один ніколи не був нещасним підлітком, на Одному була маска від народження й за його маскою йшли мільйони.
А як же я? Я ж коментую твої статуси. Мені тебе шкода. І шкодуючи тебе, я підсвідомо заохочую тебе бути нещасним й надалі. Бо іноді хочеться зняти маску й бути нещасним разом з тобою. І так у всіх, хто коментує твої статуси. Якби хтось реально парився тобою, він би сказав: "Досить розкисати, я тебе зневажаю, візьми у руки лопату й знайди собі дівчину". Чому лопату? В мене своєрідний погляд на стосунки.
Мобільний зв’язок. Чудовий винахід людства. він дозволяє завжди подзвонити й оперативно розв’язати будь-яку проблему. А ще, якщо ти раптом опустився до того, щоби порізати вени через кохану людину (я таким не займаюсь і тобі не раджу, але все може статися), то ти можеш їй подзвонити і сказати: "Привіт, кохана, в мене все окей. Я готую яблучний пиріг і хотів у тебе спитати, скільки ти кладеш ложок цукру туди", якщо ти раптом зрозумів, що цей твій протест з різанням вен не оцінить абсолютно ніхто.
І ось, щоби уникнути ситуацій типу:
"Ти що, плачеш там у слухавку?"
"Ні, просто у мене нежить"
"Але ж надворі +25?"
людство винайшло інтернет. І тепер ти можеш з чистою совістю однією рукою вставляти назад кишки, а іншою смайлки в повідомлення, мовляв, у тебе все окей. Бо маска, її так небажано губити.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Олена , 03-05-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89809393882751 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …