Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51003
Рецензій: 95747

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 2904, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.220.160.216')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Еті забавниє жівотниє

Теорія деградації (На Конкурс)

© Зіпунов Михайло /ZIPA/, 12-12-2006
Не встиг у Зоопарку розпочатись сезон, як син із донькою недвозначно натякнули, що час виконувати обіцянки. Тож інших планів на суботу бути не могло апріорі. Довелось відмінити пиво з друзями та взятись за виконання батьківських обов’язків.
Зрештою і не шкодував.
Діти були щасливі та з неймовірним галасом носились від одних вольєрів до інших. Птахи дітей не дуже зацікавили, а ось слони, жирафи і особливо різні хижі кицьки прийшлись до вподоби.
Нарешті, вже під кінець, підішли до приматів.
- Неймовірно… - тільки і зміг промовити син, згадуючи уроки біології. Буквально на днях вони в школі вивчали теорію походження видів. – Невже ми походимо від них…
- Ой, татку, диви, а чому в тих тварин губи такі червоні? Їх що – побили?
- Ні, маленька, не били. То просто самки. Коли самка хоче привернути увагу самців, вона розмальовує губи червоною фарбою.
- І що? Невже це приваблює самців? – недовірливо перепитала донька.
- Мабуть, що так.
- Татку, – втрутився у розмову син – а чого оті самці зібрались до купи і про щось сперечаються?
- А то просто в них любовні ігри розпочалися.
- Любовні ігри? Але ж там самі лише самці…
- Ну, так, правильно. То самці міряються в кого з них більший… е-е-е… в кого з них сила більша. І ото, коли стане зрозумілим в кого сила більша, той буде вважати себе найбільш привабливим в очах самок.
- Ну, то й що з того, що він буде так вважати?
- Та річ у тім, що тоді й інші будуть його більш поважати, а через це і самки звертатимуть на нього більшу увагу.
- Татку, – з подивом запитала донька – так невже ми і справді походимо від цих тварин?
- Так, моя маленька. Усі наукові дослідження вказують на те, що саме з ними у нас найбільше спільного у генетичному коді. Найімовірніше відбулись якісь мутації і в оцих тварин почали народжуватись не такі ж як вони діти, а – ми. Тобто – розумні істоти. Ще у найдавніших наших пам’ятках культури зафіксовано згадку про ці події: «Вирастєт із сина свін, єслі син – свіньонок» - продекламував батько і задоволено хрюкнув.


Деякий час здоровий кабан з двома поросятами ще стояли біля кліток із Гомосапієнсами, спостерігаючи за тваринами, але коли ті почали кидатись лайном, батько поспішив забрати дітей.



Михайло «Зіпа» Зіпунов
12.12.2006

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М. Р., 14-12-2006

гарна річ

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олексій Тимошенко, 14-12-2006

Підтримую.

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Добродій, 13-12-2006

Оптимістично. Дарвіністично

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 13-12-2006

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Макасим, 13-12-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7310848236084 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …