Іноді мені здається, що я вже помер. (і чому помер Махатма Ґанді?).
Так. Я помер. Мої занадто часті дежа в’ю лише підтверджують те, що я помер.
Помер. Так, як перші люди: спочатку – духовно, потім – фізично. А зараз я стою перед Богом. Не знаю навіть, про що з ним говорити. Я настільки гостро відчуваю непоєднуваність своїх душі й тіла, що готовий розірвати кожного, хто назве цю потвору в дзеркалі моїм ім’ям.
Я помер. Ось тепер стою перед Богом, і він мені показує моє життя. Не просто показує, а змушує переживати це все знову. А я, дурний, ще й досі іноді думаю, що живий, і що це – моє життя.
Дехто помирає, щоб підкреслити свій статус;
Дехто помирає, щоб мати модний імідж;
А я помер, бо мені подобається вдавати жертву. Мені подобається вдавати. Нумо, відгадайте, який із них справжній я!? (і чому помер Махатма Ґанді?). Що ви говорите? Ніхто не збирається оплачувати мої дурнуваті потреби? Врешті-решт, ви не останні мої спонсори. Піду здавати пляшки.
Насправді душі дуже схожі на пивні пляшки. Вони теж різнокольорові, здебільшого зелені та коричневі (світлі та темні), і всі мають однакову (0,07 грн.) ціну і кінець кінцем мають потрапити до пункту прийому склотари.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design