Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51027
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28532, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.218.209.8')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Як добре ти до себе ставишся

© Lilija Lila, 26-03-2011
Ми бачились, а вишні ще не цвіли, лише вкривалися пуп'янками і мерехтіли зеленим. Я думала - як хочеться засинати на твоїх грудях, і вмирати, і слухати, як ти дихаєш, моя найніжніша, найрідніша і найчужіша зозуле. Але знав би ти тільки, як мені боляче без тебе.
Як мені далі жити і дихати? У шафі після зими пахне пилом. Як подолати власний страх, знайти себе, і що робити самотній, покинутій закоханій дівчині у холодному весняному місті? Як почуватися нікому не потрібною? Навіть собі? У якому з напрямків втомлено і авітамінозно просуватися? Над ліжком - список того, що планується зробити найближчим часом. Я викреслила звідти його. Його вже там нема. Нема його фотографії. Нема його любові. Нема його зовсім. Зовсім його нема.
Кожен день мовчання - ще один день ненависті до когось, кого я колись дуже любила. Я тебе ненавиджу. Я знаю, що ми ніколи-ніколи більше не будемо зустрічатись - фізично не відчуваю більше тяжіння. Ще під час зустрічі мені було зовсім байдуже, не хотілось тебе ні обіймати, ні цілувати, навіть коли ти тримав мою руку. Але я думала, що це через твоє ставлення. що варто тобі бути приязним, ввічливим, ніжним як колись...
І ніколи більше не будемо дружити.
Бо я справді тебе ненавиджу. Жоден хлопець у моєму житті так зі мною не поводився.
Я не вірила, що колись близькі люди можуть відчувати один до одного щось подібне. Я не хочу розчаровуватись в тобі. Іноді сподіваюсь все ще отримати лист, в якому ти мені все поясниш, обґрунтуєш свою поведінку і я знову повірю, що мій минулий коханий - ввічливий, уважний, благородний, і ти так поводився лише тому, що дуже вразливий і сором'язливий.
Мені не дивно, що твоя колишня дівчина почала зустрічатись з твоїм другом. Мабуть вона також за чотири роки тебе зненавиділа і хотіла тобі якнайболячіше помститись.
Мені навіть дивно, як я могла тебе любити.
Тіш себе думкою, що тебе хтось любитиме за те, як добре ти до себе ставишся.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.0946168899536 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …