Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50998
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28479, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.12.71.34')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Хто кого образив?

© Lilija Lila, 23-03-2011
Я не можу повірити, що завершилося, думаю - ще напише, колись ще напише. Колись. Тільки щоб дожити до того колись - а до того колись ще треба дожити. Можливо сьогодні він - підстрижене, обідране, невиспане - а може і не він - і погляд впав на мене цікавий - чи то я, і мало жива від любові - хотілося вийняти його з того тролейбуса - тільки б то був він - і поцілувати на снігу, воно б пручалося, виривалося, поламало б всі нігті і повивихало б пальці - хто кому більше завдав болю, хто кого сильніше образив, я думаю, що він мене, що він мені більше болю завдав, але це я так думаю, і можу помилятись. І чого б то йому сідати в тролейбус біля університету? Може і не він. А якщо він, то йому такому втомленому і перемерзлому ніколи не вистачить сміливості зі мною помиритися. А якщо то він - я відвернулась, він не привітався. А якщо не він, і йому до сліз і до мене байдуже. А якщо я дістала його своїми перепадами настрою і взагалі дістала, і йому просто хотілось помиритись, щоб я не тримала зла, щоб бути в добрих стосунках з усіма. І зі мною.

Хоч раз, хоч один поцілунок, один єдиний поцілунок. Хоч ще раз, боляче і назавжди, одна єдина есемеска, щоб написав, що не має ніякої дівчиним і що скучив. Щоб все простив і все забув, і щоб написав. Я люблю тебе, дурна, байдужа недовірлива істота, я тебе до смерті люблю, у мене є така шалена потреба любити і така шалена потреба щоб любили мене. Але не можливо, щоб любив мене хтось, кого люблю я. Неможливо, не реально, це закон, що найпалкіші почуття завжди залишаються невзаємними. Невже ти не розумієш, як безмежно я тебе люблю. Дурна, зла, зрадлива істота.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

воно б пручалося, виривалося...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганзенко Олексій, 24-03-2011

То все ж, видати, весна...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Юрій Кирик, 24-03-2011

...

© Юрій Кирик, 24-03-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.7636411190033 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …