І збайдужів все ж таки він, і закохалась все ж таки ти, а виглядає по іншому, і ти гордо здмухуєш з носа сльози проти вітру, наче вони і не за ним, і вигадуєш безліч причин поплакати. А насправді за ним. А насправді. Листя, сухе і шелестливе як фольга, прокочується тротуарами. Початок осені. Початок завершення тебе. Я знищую всі спогади і всі емоції - щоб не пригадувати, я втрачаю потрохи ту себе, яка сиділа поночі на Хрещатику і слухала, як ти розмовляєш про музику, і струмок твого голосу наповнював собою світ, розливався в озера і ріки - ти. Чистий спогад - як кринична вода. Чистий прозорий спогад, найпрекрасніший спогад літа. Місто - холодне, тепле. Я винна, що ти мене не любиш. Я не вміла бути чуйною і піднесеною, мені забракло розуму лишитися поряд з тобою.
І безглуздо на щось сподіватись - він майже успішний, а ти ледацюга, він юний, самовпевнений і сповнений планами на майбутнє, а ти розчарована і зациклена на уявленій любові - начебто його начебто до тебе. І коли б точно знати, що не ображений, і коли б точно знати, що не пише від нестачі часу чи від байдужості, то була б спокійна і заплакана, і не ходила б кругами по кімнаті з насупленим, темним від підозр і зневіри обличчям. І так запросто можна було б подзвонити і порозмовляти, і він ввічливо вислухав би тебе, і попросив би байдуже писати - ти йому - і ти піднесена від щастя бігала б по кімнаті і дзвонила б Наталці-найкращій подрузі: байдуже що йому байдуже. Вже тоді не треба було писати, але ти спиталась, але ти не стерпіла. Сама винна. Він з'явився випадково, випадково ти їхала тоді в поїзді - це була чудесна випадковість і ти прогайнувала можливість його звабити, його закохати. Продовження не буде.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design