Вийшла з кондиціонованого прохолодою офісу у теплу купель надвечірнього серпневого повітря, розправила плечі і на хвильку задумалась. Примружила очі на сонечко і враз в очах поплили плями, моя дитяча забава вгадувати у всьому тому знаки.
Піду пішки, незважаючи навіть на високі підбори. Повільно, за годину дійду. Вдома чекає лише кіт. Ніхто не дорікне запізненням. Доньки у дитячому таборі. Котові насипати сухого корму, а для себе обчистити пару огірочків - ось вся робота на сьогодні.
Прогулянка приємна тим що більшість шляху проходить по липовій відлюдній алеї, неприємна тим, що алея понад трасою. Гамірно і повітря вбирає в себе не лише тепле липове дихання, але сморід авто, розпечених за день.
Вирішуємо проблему з гамором шляхом вдягання навушників, легкий класичний рок. Всі робочі проблеми, з оперативної наради повільно осідають на дно, під тиском чарівного ритму музики.
Вітер пестить моє смагляве тіло, а на пішохідному переході пожартував, задерши поділ легкого шифонового сарафану. Порадував водіїв, що завмерли в очікуванні. Чоловіча солідарність.
Поправляю сонце захисні окуляри. За-хис-ні…Хто захистить мене від безжальної мене самої?
Пройшло більше ніж півроку з моменту розлучення, я змінила дві роботи, схудла, заспокоїлась, але ще досі не уявляю чоловіка, якому б дозволила себе любити. пин ап
Вони хороші, але чужі. Іноді сидячи до світанку в мережі, болюче гадаєш, може це він? Потім сходить сонце – і ти у перших пасмах його світла розгадуєш множинні пілки , вишиті тонкими золотими промінчиками , древня свастика – ярга, солодка квітка рута не для тебе, не для вас.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design