Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28127, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '35.175.236.44')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Хто з'їв колобка?

© Ірина Cнядецька, 28-02-2011
Семінар закінчився, і казки також. Вона йшла і згадувала, як інша учасниця семінару розповідала казку про Попелюшку. Подумки сміялась і згадувала її розповідь, адже там Попелюшка довго теревеніла з батьком принца, потім пішла квіти поливати, те та се, а Германа все нема і нема; а тут вже і дванадцята година, і та рада би туфлю загубити і т.д.
На прощальному фуршеті вони всією групою фотографувались, пили шампанське з цукерками і обіцяли зустрітись знову. Хтось розчулився і заплакав, хтось хотів пошвидше додому, але всі були задовлені, адже вперше зіткнулись з правдивими знаннями, які не були подібні на ті, що нам дають у ВУЗах на лекційних і практичних заняттях.
Вона знову їхала до нього, тому що, коли свято закінчується, менше за все хочеться сидіти вдома самій. Він залюбки слухав її розповідь про казки і погодився стати її першим клієнтом. О так, вона порушила першу заповідь психотерапевта, яка закликала: «Ніколи не консультувати близьких та родичів». За порушення цієї клятви пізніше її буде суворо покарано, але поки що вони лежали в ліжку, і він з закритими очима розповідав їй свою казку.
Сеанс вийшов за межі встановленої норми і тривав дуже довго, адже він мав потребу детально все розповісти, висловити свої почуття, біль і гнів. Коли нарешті розповідь скінчилась, він попросив води. Потім сказав, що хоче відпочити і заснув.
  Зранку вона поїхала на роботу. Він мав справи в квартирі. Через два тижня він пішов на день народження, на яке його запросили колишні співробітники. Через кілька днів вона  знову була в нього. Він почав розповідати про одну дівчину, з якою познайомився на дні народження. Вона слухала цю розповідь і ненавиділа його, ненавиділа за його тупість і безсердечність, адже він робив їй боляче тим, що з захопленням і піною у роті розказував про ту іншу. Ні, він не був бабій, і розповідав це не для того аби викликати в неї ревність. Він був чемний хлопчик, а таких легко симпатична дівчина може зацікавити розмовою так, щоб невдовзі завагітніти.
Вона дивилась на те, як він описував фігуру і поведінку нової знайомої, і відчувала себе бабою без статевих ознак, такою, якою в дитячі роки вона бачила в шкільних підручниках соратницю радянського вождя Леніна - Крупську. В цей момент, вона відчула певну схожість не лише між собою і Крупською, але і між ним та Леніном. Ось кого він їй нагадував весь цей час. Оце так так!.. Маленький егоїстичний самозакоханий гном, який знайшов маму, вона витерла йому шмарклі, а тепер хоче машинку і ляльку, ведерко і лопатку, морозиво і цукрову вату.  
Ні, вона не хотіла бути Крупською, вона була надто молода для цієї ролі, вона хотіла револьвер, адже в Леніна стріляли, і зараз їй хотілось зробити те саме.
Вона робила вигляд, що слухає його, а в середині її все трусилось і бриніло, і вона зрозуміла, що недаремно нерви називають струнами. Зараз цей «гном» грав на них, так тупо і бездарно грав, ламаючи її душевну арфу.
Виявляється, цю дівчину після дня народження він провів додому і був настільки захоплений сферою її наукових досліджень, що хотів ще раз зустрітись, адже мав багато питань до неї. Вона одразу зрозуміла, що він це говорить серьозно, але чому не міг сказати просто, що вона йому сподобалась, для чого вигадувати зараз всю цю фігню про зацікавленість гендерними проблемами і всяке таке, адже вона сама багато знала про гендер, але йому все це було байдуже. А тут,виявляється,  він вже запросив дівчину на каву аби послухати її.
Він запросив на каву? Виходить, що він вміє запрошувати дівчат на каву? Він, який водив її два тижні по місту, ту іншу одразу запросив на каву? Єдине що їй було незрозумілим, як та інша на нього повелась. «Ну, яка ж я дура» - думала вона, сама його вділа, поміняла трико на штани, зробила зачіску, зголила бороду, і все - Ганс Кристіан Андерсен і казка «Гидке каченя», а ти тепер лишайся на скотному дворі, поки цей гусак думає, що він лебідь.  А може він лебідь? Якщо і так, то дуже дрібненький, але з квартирою, з ремонтом і рахунком в банку. І яка різниця, що гроші дала бабця як спадок, такі ніколи не збанкрутують. Когда больше неинтересно смотреть на полностью голых тёлок и хочется какого-то фетиша, то не стоит проходить мимо. Кликай и смотри порно в леггинсах https://рус-порно.org/v-legginsah . Обтягивающее белье очень идёт симпатичным сучкам, которые представлены на сайте. Ты сильно возбудишься и захочешь вернуться сюда вновь!
Вона не розуміла, чому так нервується через те, що він сходить на каву з іншою, адже він робив все саме так, як вона хотіла, і взагалі, вона понад усе прагнула розійтись з ним. Принаймні цього вона хотіла кілька тиждні тому, але саме кілька тижднів тому він казав, що любить її.
Далі буде….

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

Гидке каченя

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Павліна Пулу, 02-03-2011

Цікаво,

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Tamara Shevchenko, 28-02-2011

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 4 відгуків
© Майя, 28-02-2011

Ні, не вдалося

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Наталка Ліщинська, 28-02-2011

Втягнулася

© Osa, 28-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.73768997192383 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …