Фестиваль фантастики «Карпатська мантикора», літературний проект «Зоряна фортеця» та конкурс «Фантастическая регата» представляють новий спільний конкурс оповідань «Золота Мантикора».
На базі конкурсних оповідань буде сформовано перший номер нового альманаху фантастики «Мантикора», презентація якого відбудеться у червні 2011 року на фестивалі «Карпатська мантикора» (м. Івано-Франківськ).
Тема конкурсу: «Легенди гір».
Обсяг: 5000 – 20000 знаків.
Прийом робіт: з 1 березня по 3 квітня 2011 року.
Конкурс пройде в два тури.
У першому турі голосуванням учасників будуть визначені кращі оповідання, які вийдуть у другий тур.
У другому турі експертне журі визначить переможців серед оповідань, які вийшли до другого туру.
Голосування учасників: 4 - 9 квітня 2011
Робота журі: 10 - 25 квітня 2011
Оповідання приймаються українською та російською мовами.
Для оповідань українською: http://manticore.starfort.in.ua
Для оповідань російською: http://manticore.fantregata.com
Переможці будуть визначені з усіх оповідань, яки вийшли до другого туру, незалежно від мови твору.
Переможців очікують призи фестивалю («Золота Мантикора», «Велика Залізна Мантикора» (вибір спонсорів), три «Залізні Мантикорт») і гонорарні публікації в альманасі. Твори-переможці, які написані російською мовою, для публікації будуть перекладені українською.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design