Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 28075, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.239.208.72')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Хто з'їв колобка? (продовження)

© Ірина Cнядецька, 24-02-2011
«То ви кажете кастрація?» - перепитували учасники семінару свого гуру «пана Якова». «Саме так. Саме страх кастрації, про який писав Фройд, є базовим страхом для всіх представників чоловічої статі. І ці страхи проявляються в поведінці чоловіка від самого народження» - продовжував розповідати «пан Яков».
Як виявилось, страхом кастрації пронизана вся поведінка чоловіків. Тепер їй ставали зрозумілими деякі дивакуватості чоловіків. Наприклад, дивакуватість номер один, підмічена Милорадом Павичем, «Хозарський словник»:  
- Чому закохана жінка не бачить перешкод для свого кохання, в той час як закоханий чоловік, навпаки, починає їх шукати.
Дивакуватість номер два:
- Любов до блондинок. До чого тут блондинки? Блондинки є своєрідним втіленням неагресивного сексуального типу. Тобто на рівні несвідомого чоловіки не відчувають загрози своїм геніталіям і потенції в присутності блондинок. Саме тому вони, не боячись, фліртують, закохуються і спілкуються з ними та воодночас висміюють їх. Хоча у висміюванні жінок теж лежить інфантильна спроба продемонструвати свій «нестрах бути кастрованим жінкою».  
Дивакуватість номер три:
- Любов до худих. Побутує думка, що худишок нам нав’язали геї-модельєри, які ненавидять жінок. З іншого боку постає питання, чому чоловіки так швидко підхопили моду геїв? Невже знову страх за свої геніталії? Так! Образ добре вгодованої жінки, яка має багато сили і усвідомлює всі свої бажання, відлякує чоловіків. Така жінка може їх виснажити, забрати їх чоловічу силу. Чоловіки страждають на параною, їх постійно переслідують жінки, відьми, суккуби, циганки, брюнетки, які хочуть забрати їхні чоловічі сили, а з ними і їх життя. Саме тому чоловіка легко злякати, важко впіймати, а якщо впіймали – то втримати.
Дивакуватість номер чотири:
- Хочуть одних, а одружуються з іншими. Одружуються з такими, з якими чоловіки не відчувають загрози своїй чоловічій силі. Чоловіки часто прикриваються здоровим глуздом, соціальними стандартами і нормами.  
Приклади дивакуватості чоловіків на цьому не обмежуються, але саме вони їй спали на думку в той момент, коли гуру науково пояснював страх кастрації. Одним словом, жінка, яка має шикарні кульчики з діамантами, постійно переживає за них, аби ніхто не вкрав, не зірвав і не зачипів. І, якщо такі кульчики має не кожна жінка, то у випадку з чоловіками тут «діаманти» має кожен, і боятись їх втратити є цілком природним страхом.
А колобок? Ну, колобок не є виключенням. Його з’їла лисичка, правда їй довелось вдатись до хитрощів, адже колобка не так просто спіймати. Вона і придумала, що хоче, ніби-то, послухати його дурну пісню про себе розумного ще раз. До речі, ви звертали увагу наскільки добре хлопці пам’ятають цю казку, в той час як дівчата зависають на казках про Попелюшку, або страшну бабу-ягу?
Багато років по тому вона прочитає ще одну казку про колобка, яку напише Михайло Зіпунов, і зрозуміє, що колобок таки приречений померти від рук особи жіночої статі. І, як вже не хотілось Зіпуновському (Zipa) колобку помирати, і так, і так він всіх поз’їдав, і лисичка  від нього злякалась втекла, і до дому-то він для чогось повернувся, і почав діда з бабцею їсти, і ось-ось ніби і казочці кінець, і маленький колобок вже ніби-то подолав свої страхи, а ні, такі вдавився бабусиною вставною щелепою. Дуже символічно, що саме бабусиною, а діда перетравив без проблем. І пожартував хлопець, і посміявся, а певно пошкодував, що не лисичка його з’їла. Кожен має право на свою улюблену казку, адже казки нам читають перед сном, щоб заспокоїти свої страхи і вгамувати тривожність.
Далі буде...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 4

Рецензії на цей твір

Хто ж кастрував колобка?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Росткович Олег, 27-02-2011

страх кастрації

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Павліна Пулу, 24-02-2011

колобкіада торжествує...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© George, 24-02-2011
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.71661496162415 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …